2777
2789
عنوان

بچه یکسالتون چه کلماتی میگه

84 بازدید | 11 پست

من یکسالو دوماهشه نهایت سه تا ۴تا کلمات مامفهوم میگه اونم اول کلمشو میگه 

بنظرتون عادیه؟

شماها چیا میگه چکارایی میکنن

راستی چه بازیهای باهاش میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسالو سه ماهشه..اسم خواهرش ..مامان..بابا..اسم دوتا دوستای خواهرش..توپ..دست..پا..مو..بیبی یعنی بینی..نی نی ..لالا..نانا‌یعنی شیر..اسم خالش ...عمو..آقا..ام یعنی غذا..آب..کلا عاده یعنی عادل اسم باباش..کلا هرکلمه ای ک راحت باشه ما بگیم اونم میگه..مثلا همین آقا من اونسری رفتم مغازه گفتم آقا اینم میگفت آقا

یکسالو سه ماهشه..اسم خواهرش ..مامان..بابا..اسم دوتا دوستای خواهرش..توپ..دست..پا..مو..بیبی یعنی بینی. ...

ماشاالله

راه هم زودرفت

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
ماشااللهراه هم زودرفت

الان چن روزه داره راه میره..برعکس بلبل زبونیش دیر راه رفت یکم..کلا بچه ها متفاوتن..الان بچه خواهرشوهرم زود راه رفت ولی اصلا ی دونه کلمه هم نمیگه ..هر بچه ای تو ی چیزی مهارت داره..و اینکه معمولا دخترا کمی زودتراز پسرا ب حرف میان

عزیزم عادیه پسرمن نزدیک دوسالشه چنتا کلمه میگه فقط 

صداحیوانات آش انار آغا ننه مامان باباعمه دده آب گل نه ژل همینا فقط میگه همینام چنتاش دوروزه یاد گرفته خخخ

خیلی زود راه رفت نگران نباش یاد میگیره کلمه ها زیاد براش تکرار کن یه کلمه که میگه همش ازش بپرس که بگه یادش نره پسرمنم یه مدت پیش حرف اول کلمات میگفت

الان چن روزه داره راه میره..برعکس بلبل زبونیش دیر راه رفت یکم..کلا بچه ها متفاوتن..الان بچه خواهرشوه ...

آره دقیقا درسته پسرا زود راه میفتن دخترا حرف میزنن

یکسالو سه ماهشه..اسم خواهرش ..مامان..بابا..اسم دوتا دوستای خواهرش..توپ..دست..پا..مو..بیبی یعنی بینی. ...

اهان شما دختره؟

من پخترم ک الان ماشالا ۵سالشه یکسالش بود شعر میخوند امام پسرم عین خپاهرش 9ماهگی راه افتاد ولی حرف نکیزنه