2777
2789
عنوان

از بی پولی شوهرم دیشب خجالت کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 53 پست
مگه فریزرت پُر نی؟

این چه سوالیه؟

هرچی پر هم باشه بلاخره میبینی خالی شده و وقت نکردی خرید کنی یا هنوز حقوق نگرفتی و...

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما نیس دیگه وگرن مریض نیس بخودش خجالت بدهیه سوالایی میپرسین ادم شک میکنه

اخه فریز پرم باشه فقط دو ساعت طول میکشه یخ مرغو گوشت اب بشه دو ساعتم طول میکشه بپزه  حالا سالاد و سبزیش به کنار 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ای کاش زمان برگرده به اون وقتی که با اشکنه ای،املتی چیزی دورهم جمع می شدیم وخوش می گذشت. من یکی که خونه نشین شدم!می دونیدچرا؟چون یکی از اقوام که ازاول زندگی هم پول داشت وهم اداره شوهرش رستوران داشتندبامبلغ کم،خانواده شوهروهمه رودعوت می کرداونجا،قیمتش نسبت به بیرون کمترازیک سومه وزحمت درست کردن هم که نداره،خلاصه که ایشون شدن سوگلی والگوی اقوام. الانم که شوهره بازنشسته شده هم پولشودارندهم شوهرش  دراختیار خانم هست برای خرید وتدارکات وکمک توپختن وشستن وهمه چی،برعکسش همسرمن از اول درآمدآنچنانی نداشت وباتوجه به سن کم ودرامدکم من نمی تونستم مثل اون پذیرایی فراهم کنم،من صدزندگیمومیذاشتم برای پذیرایی ولی ولی ولی امان ازمردم شکم پرست که تا تونستن مقایسه کردندوسرکوفت زدن،الانم هیچ کس روقلبا دوست نداره ولی یک سفره های رنگارنگ براشون پهن میکنه که همه تعریف وتمجیدش می کنند.ای کاش به دلهانگاه کنیم نه به سفره های رنگارنگ، به قول یک خدابیامرزی که می گفت این رنگارنگا یکی دوساعت بعدش میره توچاه،دنبال دلهای مهربون وآدمای خوش قلب باشیدکه اینامهمه.ولی چه فایده که تودنیای امروزجای ارزش وضدارزش عوض شده!!ای کاش دورهمی های ساده باشه که همه بتونن رفت وآمدکنند.نه به خاطر پذیرایی ورسیدگی به شکمها

ی کم تخمه وشکلات تو خونه داشته باش همونم کافیه ....یا ذرت بگیر خودت پفیلا درست کن خیلی به صرفه اس

ولش کن بابا همون چایی خیلیم خوبه.. هوا گرم باشه شربت. سرد باشه چایی.. مرسی از راهنماییت.. ولی من اگه مهمون دعوت کنم سنگ تموم براش میزارم.. اگرم دعوت نکنم خودشون بیان استقبال گرم ازشون میکنم و با چایی و شربتی پذیرایی میکنم.. بچه کوچیک دارم تخمه و پوفیلا وشکلات و... خوب نیس جلو بیارم.. 

عزیزم خودت ناراحت نکن

اولا سر زده بودن 

دوما از این به بعد وقتی.  مثلا تخمه اینا میخرید یه مقدار بزار کنار برای مهمان و اصلا بهش دست نزنید

برای مرغ و گوشت وبرنج هم،همینکار کنید

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اخه فریز پرم باشه فقط دو ساعت طول میکشه یخ مرغو گوشت اب بشه دو ساعتم طول میکشه بپزه حالا سالاد و سب ...

من یخ زده می‌پزنم...زیر گاز رو کم میکنم...آروم آروم یخش باز میشه

اخه فریز پرم باشه فقط دو ساعت طول میکشه یخ مرغو گوشت اب بشه دو ساعتم طول میکشه بپزه حالا سالاد و سب ...

اخه ببین یکی اومده تو یه سایتی نظرخواهی کرده که بله اینجا منو نمیشناسن میخوام حرف دلمو بزنم همیشه هم ادمایی پیدا میشن نمک رو زخم بپاشن

چرا اینطوری شدیم نمیدونم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

من یخ زده می‌پزنم...زیر گاز رو کم میکنم...آروم آروم یخش باز میشه

من از قبل میزارم بیرون اروم اروم یخش باز بشه اخه اگه یخش باز نشه بره روی گاز خواصش رو از دست میده 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا