2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارم

352 بازدید | 26 پست

دعا کنید الان زنگ درو بزنه بیاد برای صبحانه 

دلم میخواد قبل عقد باهاش حرف بزنم خیلی زیادد از تموم سوالایی که تو ذهنم می‌چرخه بگم آرومم کنه 

یعنی واقعا یه معاشقه قبل از اینکه زنش بشم حقم نیست؟؟؟

مردی که زن طلاق داده باشه هم انقد خفیفه یا فقط برای زن مشکل داره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی عقدتونه؟؟

عزیزم همسر من و اکثر دوستان نزدیکم قبل از عقد واقعا زود وا میدادن و خیلی احساس صمیمیت و نزدیکی میکردن

برای من خیلی عجیب بود که به این زودی اینطور بشن از چندین نفر پرسیدم گفتن که طبیعیه و واسه خودشون هم همینطور بوده

اما به نظر من شما باید با مشاور مشورت کنی اینطور خیلی بهتره

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

به امید درست شدن تو چاه نرو

باور کن از روز اول آشنایی تا الان فقط یبار با هم جر و بحث کردیم که اونم پریروز بود بخاطر کاری که مقصرش خودم بودم

تنها مشکلش اینه که چیزی فکر کنه درسته خودمو زیر پاش قربونی هم کنم اون کاری که من بگم رو انجام نمیده

اگه خیلی اذیتی لطفا عقد نکن امید به درست شدنش نداشته باش

همه خوبی ها رو داره 

ولی یچیزی فک کنه درسته خودمو زیر پاش قربونی هم کنم با کله خودش راه می‌ره 

تنها مشکل از طرف خودش همینه

کی عقدتونه؟؟عزیزم همسر من و اکثر دوستان نزدیکم قبل از عقد واقعا زود وا میدادن و خیلی احساس صمیمیت و ...

امروز ساعت ۹ گفت میاد دنبالم بریم محضر

ما خیلی وقته اینطوری ایم دیگه به هم دیگه عادت داریم

تا الان عقد نکردیم بخاطر مخالفت خانوادش به دلیل مطلقه بودن و بزرگتر بودن من بود که خوب پسرشون دست کشید 

میتونی تاپیکای قبلیمو ببینی گلم