2777
2789

تو اینستا دیده بودم ک وقتی پسری‌هیانت میکنه یهو نصف شب اینا پیام میده خیلی دوست دارم 

ولی نمیدونم ربطش جیه

پارتنرم یکم قبل‌ تر یهو پیام داده خیلییی دوست دازم

نمیدونم چجوزی بگم

فک نمیکردم کسیو ازمامانم بیشتر یا حتی هم لول با مامانم دوس داشته باشم

هر جند درستشم همینه ی نفرو باید خیلی دوس داشت

اینارو گفته بود🥸

بنظزتون دیشب کاری کرده؟! البته خوابگاههه بنده خدا 

درس میخونه امتحان داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا اینقد بد دل نباش

خود منم هر موقع دلم برا نامزدم تنگ بشع یهویی بهش پیام میدم میگم خیلی دوست دارم یا مثلا دلم برات تنگ شده

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

نه بابا منم همسرم همین بود اونا شرق تهران زندگی می کردن ما غرب بعد فکر کنم اون موقع مترو و .. نبود ماشینم نداشت یوقتایی نصفه شب پیام عاشقانه میداد صبح من شش راه میفتادم برم دانشگاه یا سر کار میومد دنبالم میگفت از ۴ یا ۵ راه افتادم 

عذاب وجدان بعد خیانت

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

من معمولاً وقتی یکی مزاحمم میشه پیام میده و من جوابشو میدم و بلاک، بعدش حس عذاب وجدان میگیرم و همین رفتار پارتنر شما رو انجام میدم البته نه در این حد احساسی

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷

وای من اینجور ویدیو ها تو‌ اینستا میبینم عصبی میشم

آدمایی که این ویدیو ها رو باور میکنن میبینم بیشتر عصبی میشم 

نمیدونم که مشکلی به این ملت دارن واقعا 

فقط داره یه مشت شکاک پارانویید تحویل جامعه میده 

عزیز من بهت محبت کرده تو میگی داره خیانت میکنه😂

وا چ‌ربطی داره ممکنه ادم دلش یهو تنگ شه ب پاتنرش ابراز احساسات کنه 

اونی ک خیانت میکنه وجدان نداره ک بدونه  عذاب وجدان  چیه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند