2777
2789
عنوان

از سریال دیدن متنفرم

162 بازدید | 14 پست

شماهم اینجورید ؟ سریال طولانی خسته م میکنه هرچقدرم دوستش داشته باشم سریالای خارجیم چقدر همشون طولانین مثلا دکستر واقعا قشنگه ولی خیلیی زیاده قسمتاش منم ذهنم جوریه دوست دارم یچیزیو ببندم زود 

منم 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان از دیشب بیدار موندم ببینم بازم تموم نشده تازه دوفصل دیدم بدم میاد تو مغزم نصفه میمونه 😑😑

دقیقا دلم میخواد بدونم اخرش چی میشه وگرنه از کار و زندگی میوفتم سریال صد نزدیک ۷۰ قسمت ۴۵ دقیقه ایی بود 

تو ۳ روز دیدم 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

دقیقا دلم میخواد بدونم اخرش چی میشه وگرنه از کار و زندگی میوفتم سریال صد نزدیک ۷۰ قسمت ۴۵ دقیقه ایی ...

این هشت فقله هرکدوم بیست قسمت تازه قسمتای دیگه هم هست واقعا لوس و میخره میشه خسته شدم …داستانشم نمیبنده باز میذاره همش 

فکر کنم بخاطر اینستاگرام هست ذهن به بحث و نتیجه سریع عادت کرده من دیگه کلیپ های 1 دقیقه ای هم با سرعت 2 برابر میبینم 

فیلم و سریال هم اگه تنها ببینم 2،یا 2/5 میبینم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
فکر کنم بخاطر اینستاگرام هست ذهن به بحث و نتیجه سریع عادت کرده من دیگه کلیپ های 1 دقیقه ای هم با سرع ...

نه چه ربطی داره میگم خیلی طول میکشه هر سریالش حدود دویست قسمته واقعا ذهن ادم خسته میشه لفتش میدن خیلی از دیشب تاحالا دو فصل دیدم فقط 

نه چه ربطی داره میگم خیلی طول میکشه هر سریالش حدود دویست قسمته واقعا ذهن ادم خسته میشه لفتش میدن خیل ...

200 قسمت، کدوم سریال 

فکر کردم سریال 30، 40 قسمتی میگی 😂😂

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

سریال کره ای ببین سر ۱۲ یا ۱۶ دیگه نهایتش که کم پیش میاد رو ۲۰ قسمت میبندنش😄

دیگه شماره دیگه ای ندارم برگردم نی نی سایت اگه چهار باره تعلیق بشم شما ضرر میکنید یا من 😁
خوشم نمیاد مسخرست حتی نوجوونیم هم از این میخره بازیا خوشم نمیومد

عزیزم وقتی خوشت نمیاد بگو خوشم نمیاد وتمام بهتره به علایق بقیه احترام بزاری  ت

دیگه شماره دیگه ای ندارم برگردم نی نی سایت اگه چهار باره تعلیق بشم شما ضرر میکنید یا من 😁