2777
2789

نفر اول تجربی امسال گویا پدر مادرش دکتر هستند 

من بعد چند وقت امروز رفتم یه ساعت اینستا تو اکسپلور پره که آره پدر مادرش پولدار و دکترن و بقیه پول نداشتند

چقدر دنبال حاشیه هستیم 

توی این مملکت فقر حسادت و تنگ نظری شغل دوم همه ی مردمه.

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

برا یه رتبه و یه رشته خوب و تاپ ۱۰۰ تومن میخواد حداقل

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پول میخاد 

دوسال پیش کتاب میخریدم جفتی یک میلیون

الان نمیدونم دیگه ولی خب زیاده

هزینه های مشاورا که دیگه سر به فلک میکشه

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

یک کتاب تست کم کم 800تومنه ازمون 10تومن کلاسم که دیگه اوهههه بعد برای اینکه ی رشته خوب قبول بشی حداقل باید برای هر درس دومنبع بزنی فک کن 

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
جدی؟؟؟

اره دیگه الان خود مشاورا حضوری ۲۰ میگیرن 

مجازی ماهی ۱ یا ۲ و رو به بالا

هر کتاب شده ۱ میلیون 

+کلاسایی که باید برن و ازمونا 

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

فقط یه قلم چی ۱۰ تومنکتابا هم دیگه مثل قدیم نیستنالان تست و پاسخنامه و درسنامه جداستیعنی برای یه کتا ...

همه اینایی که میگی رایگان کف تلگرامه

برو چنل کتابیکو رو ببین

ببین هرسال چند نفر قبولی میذاره از کسایی که حتی پول کتاب نداشتن و با پی دی اف تست میزدن.

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.