2777
2789
عنوان

ابجیم ماگ استنلی سفارش داده نه میلیون تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 33 پست
منم خریدم دو سه تا اصلشو خییییلیی کیوتههه

چند خریدی؟ از کجا؟ 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

خب ؟؟؟!!! من در مورد کیفیتش حرف زدم؟ یا در مورد محل خرید؟؟ یا در مورد محل تولیدش ؟ مفهوم حرفم ساده ب ...

الان یه سرویس چینی ایرانی بی کیفیت ۲۰ میلیونه که سر سال همش شکسته 

تازه هر روزم استفاده نمیشه

ولی ماگی که ۲۴ ساعته استفاده میشه و کیفیتش خداست ۹ میلیون که البته نیست ۶ میلیونه ولی ارزش خرید داره

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند خریدی؟ از کجا؟

قیمت هر سه تا مثل هم نبود،بین ۳تا۸ بود

حضوری خریدم 

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

الان یه سرویس چینی ایرانی بی کیفیت ۲۰ میلیونه که سر سال همش شکسته تازه هر روزم استفاده نمیشهولی ماگی ...

ببین  استنلی خوب و عالی ، ولی ارزش خرید صرفا کیفیت نیست   ترکیبیه از نیاز ، دوام و تناسب قیمت

اول اینکه برند خریدن نیاز نیست خواسته ست ، نیاز یعنی خریدن ماگ ، نه خریدن ماگ ۹ میلیونی 

دوم اینکه از نظر دوام و کیفیت خوبه ، ولی تناسب قیمت نه 

من خودم دوازده ساله دارم سرویس چینی جهیزیه م رو استفاده میکنم دو سه ساله برای تنوع کردمش سرویس دم دستی روزانه مون و ماشین ظرفشویی هم میذارم آخ نگفته ایرانی هم هست 

واقعیت اینه که گرونی بیشتر اوقات نشون دهنده ارزش روانی برنده تا کیفیت واقعی

در واقع پول بیشتری هزینه میشه برای خریدن حس خوب لاکچری بودن اعتماد به نفس و... 

منم تا چند سال پیش که کم سن تر بودم بعضی اوقات خرج لاکچری میکردم ولی با پول خودم نه پول ددی 

الان ترجیحم اینه حال خوبم رو از چیزی بگیرم که هم سرمایه واقعی باشه برام هم کیفیت داشته باشه و لوازم مصرفی هیچ جایگاهی توی حس خوب دادن بهم ندارن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85