2777
2789
عنوان

به پسرا و آقایون گل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 64 پست
دقیقااا

والا این همه خانما هدیه میدن ادعاشون نمیشه اینا یه هدیه کوچولو بدن حتی برای گل زورشون میاد و خانما میشن پول پرست و ندیده و هزارتا انگ میزنن بهش همون گلم نخواستیم

لیاقت ندارن خیلیاشون واقعا قدر زنو نمیدونن

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا پسرا با گل خوشحال نمیشنپسرا گل خریدن رو حروم کردن پول میدوننپسرا هدیه های کاربردی دوس دارندوس ...

منم میخواستم بگم آخه پدر و برادرم گل دوست ندارن 

ولی بقیه آقایون نمیدونم تا اینکه پست شما رو دیدم

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

به شما نمیگن اکثرشون

به پسرای اطرافم کاملا اعتماد دارم و میدونم که دروغ نمیگن

حالا تو چه اصراری داری بگی با گل خوشحال نمیشن،همه مثل هم نیستن

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

اتفاقا پسرا با گل خوشحال نمیشنپسرا گل خریدن رو حروم کردن پول میدوننپسرا هدیه های کاربردی دوس دارندوس ...

هدیه های کاربردی که پسرا دوست دارن و خوشحال میشن هزینه های بالایی داره  مثلا آیفون و سوییچ ماشین و و و ولی توقع دارین خانوما با یه شاخه گل که مهمون شهرداری هم بودن خوشحال بشن 😄

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

به پسرای اطرافم کاملا اعتماد دارم و میدونم که دروغ نمیگنحالا تو چه اصراری داری بگی با گل خوشحال نمیش ...

کسی که قدر دان هست و احترام بلده با همه چی خوشحال میشه و براش این مهمه که از اون یاد کرده باشن🥲

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
به پسرای اطرافم کاملا اعتماد دارم و میدونم که دروغ نمیگنحالا تو چه اصراری داری بگی با گل خوشحال نمیش ...

نه ایتکه از هدیه گرفتن گل ناراحت بشن...ولی توی دلشون فکر میکنن اگر پول گل رو یه چیز دیگه که استفاده داشت میخریدی بهتر بود..ولی قطع این فکررو ابه شما نمیگن که ناراحت نشی...مغز مردها وزنها خیییلی خییلی متفاوته

پارسا پسرمامان😍
خانما باگل خیلی خوشحال میشنآقایون حاضرن یه انبردست هدیه بگیرناما گلی که قراره پژمرده بشه و دور ریخته ...

من برای شوهرم دریل خریدم خیلی دوسش داره.... یع دفعه هم دستگاه جوش گرفتم 

خانما یه مرد حرف دلشو زد و عقایدشونو و سلیقشونو برای شما گفت پس الکی گل نخرید منم عقیدم جوراب بخرید ...

من تاحالا به هر پسری گل دادم خیییللیی خوشحال شده

همه مثل هم نیستن

من صرفا چیزی که در اطرافم دیدمو گفتم

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

منم میخواستم بگم آخه پدر و برادرم گل دوست ندارن ولی بقیه آقایون نمیدونم تا اینکه پست شما رو دیدم

نه اون چرت میگه گفتم که همه اقایون یه دختر خوبو در نظر میگیرن همین که کنارشون باشه تا اخر و ولشون نکنن حتی با وجود بدیاشون این بهترین هدیس 

کسی که قدر دان هست و احترام بلده با همه چی خوشحال میشه و براش این مهمه که از اون یاد کرده باشن🥲

دقیقااا