2777
2789
عنوان

به پسرا و آقایون گل بدین

675 بازدید | 64 پست

معمولا کسی به پسرا گل هدیه نمیده

ولی شما اینکارو انجام بدین

برای داداشتون،پارتنر،پدر،رفیق و کلا هر پسری که دورتونه و بهش نزدیکین

این کار خیلی خوشحالشون میکنه :))

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا پسرا با گل خوشحال نمیشنپسرا گل خریدن رو حروم کردن پول میدوننپسرا هدیه های کاربردی دوس دارندوس ...

عه به خانما برسه میشن پر توقع خانما هم چیزای کاربردی دوست دارن آدم هرچی بهش هدیه بدن باید خوشحال باشه و قدر دان باشه☺️

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
گرونه

پدر و داداش و پارتنر ارزشش رو داره

زیادم گرون نیست بنظرم

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

عه به خانما برسه میشن پر توقع خانما هم چیزای کاربردی دوست دارن آدم هرچی بهش هدیه بدن باید خوشحال باش ...

خانما باگل خیلی خوشحال میشن

آقایون حاضرن یه انبردست هدیه بگیرن

اما گلی که قراره پژمرده بشه و دور ریخته بشه نه

آقا هستم

اتفاقا پسرا با گل خوشحال نمیشنپسرا گل خریدن رو حروم کردن پول میدوننپسرا هدیه های کاربردی دوس دارندوس ...

اطرافیان من چنین عقیده ای ندارن

گل در کنار یک هدیه گرون و کاربردی خیلی شیک و خوبه

عه به خانما برسه میشن پر توقع خانما هم چیزای کاربردی دوست دارن آدم هرچی بهش هدیه بدن باید خوشحال باش ...

دقیقااا

خانما باگل خیلی خوشحال میشنآقایون حاضرن یه انبردست هدیه بگیرناما گلی که قراره پژمرده بشه و دور ریخته ...

خانما قدر دان هستن واحترام و اینا بلدن آقایونن که قدر نمیدونن 

خیلی از خانما گل ها رو نگه میدارن اتفاقا گل دور ریختنی نیست

و با ارزشه با چیزای بهتر و کاربردی تر هم خوشحال میشن فقط آقایون نیستن که

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
خانما باگل خیلی خوشحال میشنآقایون حاضرن یه انبردست هدیه بگیرناما گلی که قراره پژمرده بشه و دور ریخته ...

کاملا مخالفم باهات

برای تولد پارتنرم یه دسته گل بزرگ بهش هدیه دادم انقدررر خوشحال شد