2777
2789
عنوان

برنامتون واسه بعد دانشگاه چیه

316 بازدید | 53 پست

دانشگام داره تموم میشه پایان نامه کوفتیم مونده خیلی سخته😐 واسه بعد دانشگاه برنامه ای ندارم رشتمم گرافیکه نمیدونم چی برم چیکار کنم/: 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول میخواستم رشته گرافیک رو بخونم اما الان تصمیمم بر اینه که نرم افزار کامپیوتر بخونمرشته گرافیک ...

لیسانس عزیزم

اگه علاقه داشته باشی خوبه ولی سخته، هم کار عملی هم سیستمی هم تئوری همه رو باهم داره

آره عزیزم

خیلی خوبه شروع کن واسه آزمون های استخدامی بخون من ی دبیر داشتم رشتش گرفیک بود فاصله سنیش با ما ۳ ، ۴ سال بود از همین رشتش لیسانس گرفت ازمون استخدامی داد شد دبیر انسان و محیط زیست

لیسانس عزیزماگه علاقه داشته باشی خوبه ولی سخته، هم کار عملی هم سیستمی هم تئوری همه رو باهم داره

گلم شما دانشگاه فنی حرفه ای بودی مثلا کسی ام ک کامپیوتر بوده رشتش با شما دانشگاش یکی بوده ؟

اتفاقا تو تاپیک قبلم گفتم، مامانم گفت معلمی بخون بدم اومده از حرفش😂

😂😂😂 ن خب نطر خودت شرطه ، اگه بدت میاد نخون ولی خب میگی چ برنامه ای داشته باشم گفتم بهت خیلی خوبه من خودم منتظرم فقط لیسانسمو بگیرم و درجا برم ازمون شرکت کنم

لیسانس عزیزماگه علاقه داشته باشی خوبه ولی سخته، هم کار عملی هم سیستمی هم تئوری همه رو باهم داره

موفق باشی عزیزم💕😍

آره منم درموردش تحقیق کردم میگفتن خیلی زمان بره و آدم باید صبور باشه کارعملی هاش زیاده 

شما انیمیشن سازی هم کار می‌کردین؟ 

من به انیمیشن سازی خیلی علاقه دارم دوس دارم دوره اش رو برم 😍

عاشق نوتلام🍫❤️

😂😂😂 ن خب نطر خودت شرطه ، اگه بدت میاد نخون ولی خب میگی چ برنامه ای داشته باشم گفتم بهت خیلی خوبه ...

آخه معلمی هم حقوق آنچنان نداره بعدم من دوستم معلم بود اومد دانشگاه ادامه داد الان لیسانس گرفت رفت برا فوق لیسانس ک بعدش استاد دانشگاه بشه اونوقت من برم معلم بشم/:

موفق باشی عزیزم💕😍آره منم درموردش تحقیق کردم میگفتن خیلی زمان بره و آدم باید صبور باشه کارعملی هاش ...

ممنون عزیزم همچنین❤️

نه گلم من گرافیک بودم رشته انیمیشن جداست، منم علاقه داشتم ولی متاسفانه دانشگاه تهران فقط انیمیشن داشت اونم معدل بالا میخواست منم حوصله نداشتم درس بخونم😂 وگرنه هنوزم انیمیشن دوست دارم تازه الان گفتی یادم اومد