2777
2789
عنوان

بچه‌ ها میترسم‌ دوباره بخوابم این چی بود میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 20 پست

منم  حالم بد شد تو خواب😭😭😭بیدار شدم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ذهنم آگاه بود و می‌فهمیدم داره ی بلایی سرم میاد و سعی داشتم بلند شم نمیتونستم

ذهن ما تو خوابم اگاه

منظورتو میفهمم منم بختک رو تجربه کردم حس میکنی بیداری اما نمیتونی حرف بزنی دستتو تکون بدی صدا میشنوی  اما چون توی خواب ما مغزمون دستور حرکات اینارو نمیده و تو خواب میخوای تکونشون بدی این حس بهت دست میده 

حتی من توی بختک دیدم چند نفر دست و پاهامو گرفتن دور دهنم رو بستن حس واقعی بودنش ۱۰ از ۱۰

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم حالم بد شد تو خواب😭😭😭بیدار شدم

امضاتو خوندم .ان شالله همیشه سلامت باشین. توهم واسه امضام دعام کن.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ذهن ما تو خوابم اگاهمنظورتو میفهمم منم بختک رو تجربه کردم حس میکنی بیداری اما نمیتونی حرف بزنی دستتو ...

وای خیلی بد بود خیلی

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<
ذهن ما تو خوابم اگاهمنظورتو میفهمم منم بختک رو تجربه کردم حس میکنی بیداری اما نمیتونی حرف بزنی دستتو ...

صدای سگ با صدای بلند تو گوشم بود 

انگار بین جنگل و بیابون گیر کرده بودم 

در حالی که من پشه ای تو اتاقم نیست و نبوده من پشه رو پوستم حس‌ میکردم 

وای عجیب

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<
صدای سگ با صدای بلند تو گوشم بود انگار بین جنگل و بیابون گیر کرده بودم در حالی که من پشه ای تو اتاقم ...

منم صدای گرگ شنیده بودم با صدای پچ پچ ی تعداد ادم درحالی ک تنها بودم تو خونه 

بختک یک خواب واقع‌گراس انگار فول HD خواب رو حس میکنی

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد