2777
2789
عنوان

شما عروسی برادرتونو انتخاب میکنید یا زندگیتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 50 پست
عزیزم خدا پدرتو بیامرزه، درسته کار برادرت خوب نیست ولی به هر حال مرده را نمیشه زنده کرد که زنده را ...

ربطی به فوت باباش نداره‌

شوهرش با خانوادش خوب نیست نمیبرش 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا دیگه نمیکشم که فکر کنم احساس میکنم کل مغزم درد میکنه به خدا نمیدونم چی درسته چی غلط

اگه شوهرت ادم درستی باشه.درک میکنه.دعوای اون با خانواده ات ...با رفتن شما به جشن برادرت ربطی نداره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
اخر شهریور ما گفتیم بمون هفته اول مهر قبول نکرد

سخت نگیرید تموم شده دیگه گناه دارن می‌خوان برن سر زندگی شون مهر هوا سرد میشد مدرسه ها باز میشدم روز کوتاه میشد و هزار تا دلیل دیگه....

خوشبخت بشن.

سخت نگیرید تموم شده دیگه گناه دارن می‌خوان برن سر زندگی شون مهر هوا سرد میشد مدرسه ها باز میشدم روز ...

انشاالله که خوشبخت بشن داداشم یک بار تو زندگیش شکست خورده از ته قلبم خوشبختیشو میخوام به خدا 

انشاالله که خوشبخت بشن داداشم یک بار تو زندگیش شکست خورده از ته قلبم خوشبختیشو میخوام به خدا

حتما برید عروسیش خوشحال میشه.

منم موقع عروسی خواهرم وسط امتحانات دانشگاهم بود.

با همسرم مشکل دارن نمیبره

هرچی ...تو برادرته ...ب همسرت بگو مشکل دارید یا هرچی بگو تو اولویت زندگی منی اما الان من دلم میخاد برم ...بگو پدرم ک فوت شد و....من هم نرم ؟دلشو بسوزون ...بعدم بگو اگر جامون عوض میشد من میزاشتم بری مگه ادم چندبار عروسی میگیره ....بگو مردم حرف در میارن و اونوقت حق رو بیشتر ب داداشم میدن ...بگو بزار همه بدونن چقدر بزرگواری ....

بانوی کورد ❤️