2777
2789
🤣🤣🤣منم بچه بودم عاشق پسر خالم بودم ،پسر خالم حتی نیمی دونست من وجود دارم دوسال پیش مامانش ازم خاس ...

😂😂😂😂

من دوتا پسر خاله دارم

یکیش با زنش رفته خارج یکیشم بچه مدرسه ایه😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ علمی ثابت شده باعث مریضی و بیش فعالی و.... میشه

همین علم انقد پیشرفت کرده که قبل ازدواج تمام آزمایشات ژنتیک رو‌ انجام میدن 

من اطرافم تا دلت بخواد بیش فعال هست که پدرو‌ مادر هفت پشت غریبه هستن ....

همین علم انقد پیشرفت کرده که قبل ازدواج تمام آزمایشات ژنتیک رو‌ انجام میدن من اطرافم تا دلت بخواد بی ...

ولی باز هم دستکاری ژنتیک آنقدر راحت نیستش

وقتی دی ان ای مادر و پدر شبیه هم باشه ممکنه از یکسری چیزا تو دی ان ای بچه بیش از حد درست شه درمان این چیزا هزار تا دنگ و فنگ مث نوروفيدبک و قرص و... داره اونم درمانش تضمینی نیست

متاسفانه به علم مدرن هیچ اعتمادی ندارموالا زمانی که علم نبود زندگیا خیلی رنگی تر بوداز انقلاب صنعتی ...

اوکی علم هم بره به درک لاقل به تاریخ نگاه کنین زمانی که خواهرا با برادرا ازدواح میکردن و باعث می‌شد بچه های پسر موهاشون بلند شه دخترا کچل بشن،باعث می شد بچه ها خنگ بشن

اوکی علم هم بره به درک لاقل به تاریخ نگاه کنین زمانی که خواهرا با برادرا ازدواح میکردن و باعث می‌شد ...

من رفیقم مامان باباش دخترعمو پسرعموعن

یا عموم هم همینطور با دختر عموش ازدواج کرده

ولی بچه های باهوش و زرنگی دارن و مشکلی جسمی و روحی و ذهنی ندارن

ولی باز هم دستکاری ژنتیک آنقدر راحت نیستشوقتی دی ان ای مادر و پدر شبیه هم باشه ممکنه از یکسری چیزا ت ...

چرا درمان کنن؟

قبل ازدواج آزمایش میگیرن 

تکمیلی 

اگر مانعی بود 

کلا ازدواج نمیکنن.

ما دوتا از اقوام با اینکه عاشق همدیگه بودن 

آزمایش کامل دادن 

رفتن تهران 

درصد پایینی زده بود براشون 

منصرف شدن از ازدواج 

حالا هردو متاهل هستن 

با غریبه ازدواج کردن