2777
2789
عنوان

بی خوابی😭😭😭

98 بازدید | 10 پست

چندشبه دارم زجر میکشم واقعا بی خوابی شدید بهم افتاده قبل اینکه بیام بخوابم خیلی خوابم میاد حتی الان پلکم ب شدت سنگینه و چشمام میسوزه اما ب محض اینکه چشمامو میبندم انگار ب زور بسته شده نمیتونم بخوابم خیلی بده😭😭😭واقعا اعصابمو ریخته بهم😭😭ب سختی میخوابم با اینکه خیلی خوابم میاد و خستم 

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاله هرشب من 💔

من نمیخوام تایم خوابم بد بشه😭

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

دمنوش بابونه ..

موثره واقعا؟

قبل خواب بخورم؟

یکم از بی خوابیت بده به من فردا صب امتحان دارم مثه خرس خوابم میاد

کاش میشد

سلام. نماز شب خوندیم.

الان دم اذان صبحه ....

خواب بیخیال

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.