2777
2789
عنوان

دانشجوها یه دقیقه بیاینننننن

173 بازدید | 11 پست

چرا من اینطوری ام؟امتحان دانشگاه دارم اما حتی برای یک گرفتن هم تلاش نمیکنم دانشگامونم جوری نیس نمره بده هااا اما من نمیخونم(:همش بچه ها میگن دروغ میگی میخونی الکی میگی محاله نخونی للااقل ی صفحه ک میخونی بعد بعضی دوستان میگفتن نمیخونن عموما سر جلسه نکات مهم و بت میگن بنظرتون چرا من اینطوری ام فقط(: لعنتی لااقل بخون پاس شی سه صبحه هنوز وقت داری ولی بیشتر نگران این فردا چطور حاضر شی(: 

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی میخونی

میشه نگم؟ البته نمیخونم گفتم که🥲

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

لابد رشته‌تو دوس نداری

من قبلاً یه رشته دیگه می‌خوندم همینجوری بودم

حتی تاریخ امتحانا رو جا به جا می‌دیدم و نمی‌رفتم و اصن فاجعه!

الان شاگرد اول دانشگاه‌مونم چون تغییر رشته دادم

لابد رشته‌تو دوس نداریمن قبلاً یه رشته دیگه می‌خوندم همینجوری بودمحتی تاریخ امتحانا رو جا به جا می‌د ...

میشه بیشتر توضیح بدید(:

میشه بیشتر توضیح بدید(:

آره عزیزم

رشته‌ی قبلی من چیزی بود که نه عاشقش بودم و نه ازش بدم میومد

فقط چون دانشگاه تاپی قبول شده بودم رفتم

خب طبیعتا اساتید خیلی سختگیر بودن و نیاز به علاقه و تلاش زیادی بود

منم اوایل بد نبودم ولی با اومدن کرونا دیگه کلللللا درس رو بوسیدم گذاشتم کنار!

بعد از کرونا وضعیتم خیلی بد شد

هیچی بلد نبودم

پایه داغوووون

درس‌هایی که بچه‌ها ترم سه و چهار پاس کرده بودن رو من توی ترم شیش هنوز پاس نکرده بودم

خیلی برام سنگین بود چون دانش‌آموز زرنگی بودم ولی توی دانشگاه اینجوری شده بود...

دل رو زدم به دریا و انصراف دادم

همه می‌گفتن دو ترم دیگه مونده تموم میشه! ولی من دوازده ترمه هم تموم نمی‌کردم!

دوباره کنکور دادم و دانشگاه دیگه و رشته دیگه‌ای قبول شدم

الان یه جوری درس میخونم و اعتماد به نفسم برگشته که معدل اول رشتمم :)

تو چک کن ببین اصن دوس داری چیزی که میخونی رو؟

کاربرد داره برات؟

من اینکه آینده‌ای برای خودم نمی‌دیدم خیلی بی‌انگیزم کرده بود

آره عزیزمرشته‌ی قبلی من چیزی بود که نه عاشقش بودم و نه ازش بدم میومدفقط چون دانشگاه تاپی قبول شده بو ...

مرسییییی(: اره می‌دونم دوسش ندارم اما بازم راضی ام بهش آینده شو داره بازار کارشون داره موقعیت اجتماعی خوب هم داره و برام راحته اما خب علاقه ندارم دیگه(: کلا از بچگی فک نمی‌کردم بشم این ده بار کتابو برداشتم نکه نرم سمش ولی چه کنم نمیتونممممم بش دی بزنم آبدااا مث مرگ میمونه برات (: منم رشتم جزو تاپ های انسانی محسوب میشه تجربی بودم البته