2777
2789
عنوان

با برادر شوهرم درد و دل کردم

237 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من ۳ سالی میشه ازدواج کردم اوایل همسرم بهم خرجی نمیداد نمیداشت لباسهایی که دوستددارم بخرم یا بپوشم کلا هم خسیس بود هم اخلاقای عجیب غریب داشت چون ازدواجمونم سنتی بود خیلی سختی کشیدم تا بشناسمش 

رفت و آمدمون هم به خونه مادر شوهرم زیاد بود اول ازدواجمون چون من آدم بسیار صاف و ساده ای هستم و فکر میکردم خوب بودن با یکی یعنی اونم باهات خوب میمونه ولی مادرشوهرم هرچقدر شناختم رفت و آمدم و کم کردم رفت و آمدمون هرچقدر کمتر شد اخلاق همسرم بهتر شد طبقه بالای مادرشوهرمم زندگی میکنم یبار که با همسرم دعوام شده بود رفته بودیم پیست تویوپ سواری احازه نداد من سوار شم چون شلوغ بود گفت مرد هست من خیلی ناراحت شدم از اخلاقش پیش برادر شوهر مجردم گلایه کردم چون میگفت من ادم منطقی فلانم بعد اون گلایه که کردم خیلی پشیمون شدم ولی فراموش کردم هرچقدر باهاشون زندگی کردم دیدم بردار شوهرم خیلی اخلاقای مزخرفی داره و بی نهایت حسود و دوروعه

بعد هم ازدواج کرد و رابطش با ما یکم کدر شد و من هروز از اینکه باهاش درد و دل کردم پشیمون ترم اینم بگم من عروس شهر دیگه ای شدم و هیچکس و ندارم پیشم و اونروز خیلی ناراحت بودم پیشش گفتم که شوهرم فلان اخلاق و داره ولی من دوسش دارم اونم دوسم داره این اخلاقش اذیت میکنه حالا همسرم و برادرش که به مشکل خوردن حس میکنم همه اون حرفارو به زنش میگه و از اینکه جاریم میدونه چه مشکلی قبلا داشتم ناراحتم اینم بگم من خیلی اخلاقم خوبه همه جاری هام باهام خوبن و خیلی پر انرژی و شادابم همیشه هم بخاطر قلب و آرامش زندگیم خداروشکر کردم همسرمم روز به روز بهترمیشه رفتارش ولی واقعا با این حس نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حرف شما چند مدت گذشته و برادرشوهرت با وجود حسود بودنش تا الان کاری نکرده احتمال زیاد بعد از اینم نکنه

مطمعننن باش ادم حسود و بدذات از هر فرصتی استفاده میکنه سریع فتنه کنه زیاد صبر نمیکنه

بنظرم زیادی داری راجع بهش فکر میکنی اگر یککک درصد هم حرفی زد میتونی انکار کنی:)

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببخشید ولی چ حماقت بزرگی ادم به مادرش هم نباید عیب همسرش رو بگه چ برسه برادر شوهر

واقعا حالم بد بود من هیچوقت خانواده شوهرمم اذیتم کرده باشن به خانوادم و حتی خواهرانم نمیگم که مبادا راجبش فکر بد کنن 

اینم بگم همسرم یک ازدواج ناموفق داشت که به من گفته بودن بخاطر نبود علاقه جدا شدن و من بعد ازدواج با اخلاق های همسرم متوجه شدم که احتمالا بخاطر اخلاقش بوده و برادرشوهرم هم همش تایید میکرد که برادرش ادم بدی و فلان و من نمیدونستم چیکار کنم من خیلی سختی کشیدم لطفا از این دیده هم قضاوت کنید و برادر شوهرم هم کلی پیش خانوادش پیشم بد گفت پیش مادرش و پدرش و برادرانش و حتی زن برادرانش و من اصلا به اون روز که برمیگردم واقعا حالم بد میشه حتی جاری هامم شوهراشونو پیش من بدمیگن ولی من اینکارو نمیکنم فقط یبار حالم بد بود گفتم و بااینکه ۲ سال از روش گذشته هنوزم پشبمونم و امسال به همسرم اعتراف کردم اونم منو بخشید و گفت که حالت خوب نبوده تحت فشار بودی کسی رو نداشتی درد و دل کردی و از دست برادرش ناراحت شد که بجای اروم کردن من حرفای بدتر میگفت و من خام بودم انقدر دلم پر بود که نفهمیدم چرا اون روز اونکارو کردم 

یە روز تو حرفات اشارە کن کە این حرفو زدی بە برادرش کە خبر داشتە باشە از دهن مردم نشنوە

صادقانه بهش اعتراف کردم بعد چند وقت خود خوری و بخشید و گفت که حالت بد بوده تقصیر من بوده و از برادرش دلخور شد که بجای آروم کردنم بیشتر خرابش کرده

واقعا حالم بد بود من هیچوقت خانواده شوهرمم اذیتم کرده باشن به خانوادم و حتی خواهرانم نمیگم که مبادا ...

ببخشید پشت پدرو مادرو خانوادش منظورم بود😂

مردا این چیزا یادشون نمیمونه عزیزم بیخیال باشبه زندگیت برس و خداروشکر کن

متاسفانه چون اینستا فالوش دارم کلا هر چیزی میشه میپره استوری میذاره با مادرشوهرم حرفم بشه این استوری میذاره همسرم کاری کنه وسیله ای بخره میپره استوری میذاره تیکه میندازه چون توقع داشت ازدواج کرد برادراش بهش هدیه میلیونی بدن برای ازدواجش اینکارو نکردن باهمه بد شده و من موقعی که این آدم ازدواج نکرده بود هنوز و پاچه خواری منو همسرمو میکرد خیلی بهش لطف کردیم و هم خوبیایی که کردیم

فراموش شد هم ادم بدی شدیم و این حرفی که من یروز زدم پیشش حس میکنم به همسرم خیانت کردم