2777
2789
عنوان

دستمزد خیاطی

188 بازدید | 31 پست

واسه اولین بار واسه یه آشنا خیاطی کردم

به نظرتون ازش دستمزد بگیرم؟؟؟ 

سه تا شلوار دوختم واسش

شلوار شش جیب،  شلوار کردی شلوار دم دستی تو خونه ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد بگیر

آخه دستمزد شلوار شش جیب ۴٠٠ هزار تومان هست 

شلوار کردی ۳٠٠

اون شلوار تو خونه ای دقیق نمیدونم

من هنوز مدرک خیاطی نگرفتم ولی یک سال هست خیاطی میکنم واسه خودم

و دو بار هم دوره خیاطی رفتم

شلوارهایی هم که واسش دوختم واقعا پر زحمت بود 

سمت ما شلوار کردی ۱۵۰تومنە🫤ولی هرچقدرە هموووونو بگیر فقط تخفیف بدە

خب شلوار کردی ساده هست حتما

شلوار کردی که من دوختم چهار تا جیب کارگو دو تا جیب زیپی بغلش

دو تا زیپ کنار دمپای شلوارش با تزئیات خاص خودش

خب شلوار کردی ساده هست حتماشلوار کردی که من دوختم چهار تا جیب کارگو دو تا جیب زیپی بغلشدو تا زیپ کنا ...

آرە درستە این خیلی کارداشتە

بگیر پولتو عزیزم 

اتفاقا میگن از فامیل بیشتر بگیر کمتر نگیر

آرە درستە این خیلی کارداشتەبگیر پولتو عزیزم اتفاقا میگن از فامیل بیشتر بگیر کمتر نگیر

آره والا یکم تخفیف میدم میگیرم

فامیل نیست همکار هست

بعد اینکه واسه پدرشوهرم اینا هر وقت میگه یه چی برام بدوز میدوزم هزار تومان پول نمیده اصلا نمیگه این دکمه نخ کش بند و بساط پول خورده بدم میاد یه تعارف هم نمیکنه

آره والا یکم تخفیف میدم میگیرمفامیل نیست همکار هستبعد اینکه واسه پدرشوهرم اینا هر وقت میگه یه چی برا ...

کار درستو میکنی

آرە منم از این فامیلا زیاد‌دارممممممممم

اشکال ندارە ولی برا بقیە بگیر

کار درستو میکنیآرە منم از این فامیلا زیاد‌دارممممممممماشکال ندارە ولی برا بقیە بگیر

اتفاقا اشکال داره پدرشوهرم پارچه فروش هست میری خرید هزاری تخفیف نمیده بعد من باید مجانی واسش بدوزم زوره