2777
2789
عنوان

نامه ای به جنین های از دست رفته م

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 34 پست
اشکام جاری شد گریه ام بند نمیاد منم یکساله جنینم از دست دادم جنینی که چند روز قبلش دکتر بهم گفت قلبش ...

😭😭😭

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐

ای وی اف کردم با هزار تا عمل و بدختی از بیست تا فولیکول چهارده تخمک و از چهارده تخمک پنج جنین موند

و از پنج تا جنین عالی فقط دوتاش رشد کرد 

دوتا رو انتقال دادن

و نشد 

تمام امیدم پر کشید و قلبم خالی شد از شور و شوق

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

نماز نمیخونم قهرم با خداخسته شدم از کودکی در رنج بزرگ شدم مگه من مریض بودم بخوام تو این دنیا بیام ک ...

با خدا دوست باش خدا يه مادر مهربونه یه مادر که عاشق بچه اشه ....اگه بهت سختی میده واسه اینه رشد کنی ....مثل همه مادرها بعضی وقتا میذارن سختی بکشه که رشد کنه و پیشرفت 

دنیا و سختی هاش برای اینه که ما بزرگ بشیم روحمون متعالی بشه 

هر اتفاقی برات میفته ببین خدا چی میخاد بهت یاد بده 

با خدا دوست باش خدا يه مادر مهربونه یه مادر که عاشق بچه اشه ....اگه بهت سختی میده واسه اینه رشد کنی ...

چقد رشد کنم موهام داره سفید میشه سی و پنج رو رد کردم 

دیگه چقد رشد کنم  انصاف هن چیزیه