2777
2789
عنوان

نامه ای به جنین های از دست رفته م

303 بازدید | 34 پست

عزیزان دل مادر.... شاید بقیه فکر کنن شما هنوز روح نداشتین...جون نداشتین....شاید مسخره م کنن...اما شما شیره ی جونم بودید

شما عزیز دلم بودید.شما دردانه ی قلبم بودید.  اگه بودید الان سیزده هفته رو تموم کرده بودم. خونه رو پر از اسباب بازی و لباس نوزادی کرده بودم.

اگه بودید الان شوهرم بغلتون میکرد دستش رو میذاشت روی شکمم و باهاتون حرف می‌زد 

اگه بودید چشماش می‌خندید و باز هم برام بادوم هندی میخرید .چشماش می‌خندید و کارهای خونه رو خودش انجام می‌داد.

اگه بودید خونه م سوت و کور نبود 

شما منو نخواستید عزیز دل مادر..

شما منو تنها گذاشتید عزیز دل مادر

شما من و بابایی رو ول کردید عزیز دل مادر

من خوب نبودم که محکم نچسبیدید به دلم

من به اندازه کافی خوب نبودم 

من لیاقت شما رو نداشتم عزیزان دلم

نمیدونم الان کجا افتادید..داخل نوار بهداشتیم یا حمام یا سرویس بهداشتی...

اما اونقدر کوچیک بودید که نتونستم ببینمتون

جنین بودید اخه 

سلول داشتید اخه

رشد داشتید اخه 

بزرگ ووبزرکتر شدید اخه

نمیدونم کی قراره دوباره تجریه کنم حس باردادی رو

اما برای من و شوهرم ک تنها بودیم..شما عزیزترین مهمان تمام عالم بودید 

😭😢

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور نگو

ایشالا ب زودی جاشون سبز میشه. سخته ولی میگذره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مشکل خاصی داری؟

رحمت نمیتونه نگه داره؟

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

اینجور نگوایشالا ب زودی جاشون سبز میشه. سخته ولی میگذره

اخه تا کی داره صبر خسته شدم

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

چقد غمگین حرف زدی اشک تو چشام جمع شد🥺🥺 انشالله بزودی صاحب فرزند سالم و صالح بشید🤲

سه ماهه هرشب گریه میکنم 

دوماه خونه نشین بودم

الهی امین

دیونه اییییئئی؟ واییی ترسیدم از حرفات این حرفا چیه میزنی آروم باش بسپار به خدا ناشکری نکن 

من مادرم سه ماه بارادر بودد بچه شو از دست داد سه تا خواهر بودیم و اون بچه پسر بود ماهم ارزوی پسر داشتیم دیکه بچه سقط شد مادرم انقد ناشکری کرد انقد گریه می کرد واسه پسرش توخواب دید که دارع جنین رو می خوره مثل کرم وقتی از خواب بیدار شد خیلی ترسید و توبع کرد و دیگه ناشکری و گریه نکرد بعد اون چهاربار سقط داشت بازم امیدش به خدا بود الان یه داداش ۸ ساله دارم خدارو شکر🥰