2777
2789
عنوان

شما هم شب های آخر پریود خونریزی ندارین❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا من از چندین دکتر پرسیدم همه گفتن روزهاش کم باشه حتی چند قطره هم باشه کافیه فقط رو نظم داشتنش تا ...

مرسی عزیزم من خیلی حساس شدم جدیدا رو سلامت رحم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
روز سوم خیلی کم میشه از روز چهارم دیگه نوار نمیزارم

درسته عزیزم ، راستش برا این پرسیدم که اگه روز سوم خون ریزی کامل قطع بشه دیگ پریود یا همون حیض حساب نمیشه، یکی از شروط حائض شدن یا پریود شدن استمرار خون توی ۳ روز اوله ولو خیلی کم باشه اما باید استمرار داشته باشه،

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

درسته عزیزم ، راستش برا این پرسیدم که اگه روز سوم خون ریزی کامل قطع بشه دیگ پریود یا همون حیض حساب ن ...

وا تت‌ حالا نشنیده بودم اینک کلا وقتی پریود میشی باید غسل حیض کنی چه دو روز باشه چه ۱۰ روز

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
وا تت‌ حالا نشنیده بودم اینک کلا وقتی پریود میشی باید غسل حیض کنی چه دو روز باشه چه ۱۰ روز

نه دورت بگردم هر خونی که حیض نیست خانما کلا ۳ دسته خون ریزی دارن حیض، استحاضه، نفاس 

حیض یا همون پریود کا ویژگی خودش داره

استحاضه خون به غیر خون پریوده که مثلا یکی از ویژگی هاش اینه از ۱۰ روز بیشتر میشه یا مثلا اینکه گفتم خون حیض باید ۳ روز استمرارداشته باشه حتی کم برا همین گفتم مثلا خانومی ۱ روز یا ۲ روز خون میبینه، بعد دیگ نمیبینه میره ۳ روز بعد اون میبینه اینجا اون ۲ روز یکه اول دیده اصلا حیض حساب نمیشه ، نفاس هم برای خانومی که زایمان کرده و باید غسل نفاس انجام بده 

راستی گلم اینا از احکام هست ،اگر برات سوالی پیش اومد حتما راجبش بخون💫💐

ممنون عزیزم پس دو روز لکه بینی داشته باشی نیاز نست غسل کنی

چرا دورت بگردم باید غسل استحاضه کنی دیگ 

گلم بزن احکام حیض و استحاضه کامل توضیح داده و اگر سوالی برات پیش اوپد از سایت دفتر مرجع تقلیدت بپرس انشاءالله که چیزی از قلم نیفته و درست باشه احکامی که انجام میدیم