فرنازحبیبی مدیر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 14465 عنوان این اسم قشنگه | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 35 پست به معنی ماه شب چهارده اس،دخترم آذر بدنیا میاد میخام اسمشو بزارم مهوا .بنظر خودم که قشنگه😍 طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌 1404/06/03 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنازحبیبی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 14465 به سلامتی عزیزممن ۱۶ هفته ام بسلامتی،ایشالله همه چی ب بهترین نحو پیش بره و پسرخوشگلتو صحیح و سالم بغل کنی😘😘 طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 4979 قديمي كه چه عرض كنم،واسه عهد عتيق هست نه بچه ي متولد ١٤٠٤😅 نه والا عهد عتیق چیهمثلا اسم هایی مثل فاطمه و زهرا و مریم و نرگس و.....واسه عهد عتیق ترن که من از اسم های من دراوردی الان متنفرم اصلا هیچ معنی هم نداره اسم باید با اصالت باشه.اسم فرحناز خیلی اصیله.اسم ایرانیه وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
فولادین عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 3643 بسلامتی،ایشالله همه چی ب بهترین نحو پیش بره و پسرخوشگلتو صحیح و سالم بغل کنی😘😘 ممنون گلیانشالله شما هم قرص ماه شب چهارده عزیزتو زودتر بغل کنی و کنارش لذت ببری عزیز دلم😍
فرنازحبیبی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 14465 ممنون گلیانشالله شما هم قرص ماه شب چهارده عزیزتو زودتر بغل کنی و کنارش لذت ببری عزیز دلم😍 مرسی فداتشم ،🤍♥️🫂😘 طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
ترررررنمم عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 141 نه والا عهد عتیق چیهمثلا اسم هایی مثل فاطمه و زهرا و مریم و نرگس و.....واسه عهد عتیق ترن که من از اس ... اونا هم اره خب،خيلي قديمي شدن و كمتر كسي ميزاره الان ديگهفرحناز هم قشنگه،نه اينكه بد باشه،فقط يه خانم سن بالا و جا افتاده رو تو ذهن تداعي ميكنه،نه يه نوزاد كوچولو موچولو رو😅
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 4979 اونا هم اره خب،خيلي قديمي شدن و كمتر كسي ميزاره الان ديگهفرحناز هم قشنگه،نه اينكه بد باشه،فقط يه خان ... اتفاقا چند روز پیش یه دختر 7 یا8 ساله دیدم اسمش فرحناز بودخیلی خوشم اومد از اسمش بیشتر از اینکه اصالت داره این اسم.به نظر اسم قشنگ و کیوتی هست وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!