2777
2789

من خیلی تلاش میکنم خونه تمیز باشه 

جارو طی گردگیری و ... 

اما پارسال شپش گرفتیم یا دخترم 

امسال من گال گرفتم 

یک عالمه هم دم سینکم همیششششه پر پشه های مخصوص آشغاله در حالیکه من اشغال هارو هر روز میذارم بیرون و سینک رو با وایتکس میشورم 

یه مدل حشره های ریزززز سفید اندازه نوک سوزن گاهی میبینم تو سرویس این ور اون ور راه می‌رن 

دوبار هم مارمولک دیدم تو خونه همین امشب یکی دیدم 

خونه م قدیمی ساخت نیست سه سال ساخته 

محل کار همسرم هم کلییییی سوسک داره که عاصی شدیم ازشون 

یه جا خونده بودم این چیزا دلایل ماورایی داره 

شنیدین شما ؟

آخه حتی کرکثیف و پلشت ها هم اینقدر درگیر جک و جونورا نیستن ☹️

ساس افتاده تو خونت پیدا کن ببین از کجاست معمولا تو وسایل چوبی میافته سپاس بسیار سمپاشیش کن

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال اینقدر گرمه که همه خزنده و چرنده و پستانداران بی پستان اومدن تو خونه هامون

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
از کجا میان آخه 😓😓😓

باید بگردی تو خونه منشأ شو پیدا کنی دوست شوهرم اینجوری شده بودن بعد از کلی درد سر کشیدن دیدن دوتا پشتی قدیمی داشتند تو یکی از اونا ساس افتاده بعد سرایت کرده به میز تلویزیون اونم پشتشو خراب کرده

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.