2777
2789
عنوان

شده حالتون از مادرتون بهم بخوره

326 بازدید | 14 پست

من در خانواده ای بزرگ شدم که ملدرم اختلال خودشیفته و پدرم دوقطبی هست خودم هم وسواس دارم

خیلی ناامیدم از زندگی

من وسواس دارم به عمد بقیه رو ازار نمیدم اما اونا چی اونا به عمد ازار میدن

شما تحربه ای داشتید با همچین شخص هایی تو زندگیتون چیکار کردید

عامل بیماری های روحی الان من خانوادمن

بهم گفت من باردار بودم سر تو مادرم سرطان گرفت

حالا خودت باردار شدی و بابام سکته کرده

اینو که گفت متوحه شدم چرا هیچ وقت به من احساس نداشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دنبال درمان خودت نمیری ؟زخم روحی و نباید گسترش داد

از کجا میدونی نرفتم؟

چون بهبود پیدا نکردم اینو میگی

هر درمانی بهبودی نداره

بهبودی کامل نداره

یه سری چیزا درد میمونن

شما بودی اون موقعی که به بهانه ی دانشگاه برای نفهمیدن مادرم تو مطب روانپزشک بودم

درمان بیماری های روحی سخته زمانبره سرماهوردگی نیست با یه قرص خوب شه

از کجا میدونی نرفتم؟چون بهبود پیدا نکردم اینو میگیهر درمانی بهبودی ندارهبهبودی کامل ندارهیه سری چیزا ...

ببخشید قضاوت کردم زود :)

درسته بعضی چیزا درمان نداره ..

در جریانم عزیز 

ENTJ         OFF

خودت داری میگی اختلال و اختلال یعنی مشکل و این مشکلات به اصطلاح روانی دست خود طرف نیست همینجور که دست شما نیست داری میگی بابات دو قطبی هست و مادرت اختلالات خودشیفته به قول شما اما در اصل اختلال شخصیت هست  گه رفتار هاشون تابع امر خودشون نیست 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

ولکنین خانواده خاتونو ،خودتچن مهمین فقط خودمون برای خودمون پدرومادرو خواهرو برادر و همع چی میشیم اما این نیازمند یادگیری مهارت تو بوتیوبه ،از اون خونه بزنیم بیرون برین کتابخونه هرکاری اگه جسمی مسکل ندارین انجام بدین پول خیلی مهمه 

از کجا میدونی نرفتم؟چون بهبود پیدا نکردم اینو میگیهر درمانی بهبودی ندارهبهبودی کامل ندارهیه سری چیزا ...

درمان بیماری روحی گلم اول باید خودت بخای تا درمان حالا چجوری باید فراموش کنی؟ هی افسوسش رو نخوری 

اگه هی یاد اوری یا نشخوار ذهنی کنی تا ابد رو دلت میمونه بعصی چیزا با دارو حل نمیشه خودت باید حل کنی میدونم سخته اما خودتو مشغول کن اینقدرکه  اصلا وقتی برای فکر بهش نباشه 

خیلیا گذشته تلخی داشتن اما اگه بخای ماتم درد و رنج گدشته رو بخوری نمیشه زندگی کرد

اونموقع رنجش رو کشیدی  الان غصه غصه هاتو میخوری؟؟

سعی کن اون طرف رو ببخشی اینجوری ارووم تر میشی وقتی کینه تو دلت هست اون رنج فراموش نمیشه هیچ وقت

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡