2777
2789
عنوان

هستین یه چیزی بگم

147 بازدید | 17 پست

من مدتی منتظر بچه بودم تا این ماه iui کردم خدا بهم داد.

همین ماه برادرم دو شب پشت هم خواب عین هم دید، حضرت ابوالفضل فرزندی توی پارچه سفید میده بهش میگن همونیه که میخواستید.

مادر شوهرمم (روز ازمایش) گفت خواب دیده رفته حرم دو دست لباس بچه رو تبرک کرده.

خودمم قبلا از خدا دو قلو خواسته بودم.

حالا دل تو دلم نیست برم سونو ببینم چی میگه.

شما نظرتون چیه؟

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی بغضم گرفت الهی که دوقلو و صحیح و سالم باشن

رفتم دیروز سونو

پنج هفته و سه روز بودم یه ساک دید

خدارشکر سالم باشه دوتا نشدم نشد😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم ، خیلی تبریک میگم ، منم سه سال هست در اقدامم ، این ماه آی یو آی انجام دادم ، برای منم دعا ...

سلام عزیزدلم

اول بگم بیشترین احتمال ای یو ای بار دوم و سومه اولین بار کمتره برای من بار دوم گرفت.

من سینه درد داشتم هنوزم دارم برای پریودی دو سه روز قبلش شروع میشد این یه هفته ده روز جلو تر.

بعدم یک مقدار نفخ و تکرر ادرار داشتم که الانم هست.

ضعفم داشتم یهو یجوری گرسنم میشد انگار تو عمرم هیچی نخوردم

اینا به همین ترتیب که گفتم ظاهر شدن.

اخرین علامتم که کم کم داشت شروع میشد و بعد اینکه فهمیدم باردارم شدت گرفت درد زیر دل بود.

حالت تیر کشیدن نقطه ای گاهی هم درد مبهم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزدلماول بگم بیشترین احتمال ای یو ای بار دوم و سومه اولین بار کمتره برای من بار دوم گرفت.من س ...

ممنونم عزیزم بابت جوابتون , خدا تودلیت رو حفظ کنه😍

شما دوبار آی یو آی رو پشت سرهم انجام دادید ؟ بعد آی یو آی چقدر استراحت کردید؟ از پله بالا پایین رفتن ایرادی داره ؟ چون خونه من طبقه دوم هست برای همین میپرسم ، و اینکه مورفولوژی و حرکت اسپرم شوهرم ضعیفه خودم مشکلی ندارم برای همسر شما کدوم پارامترها ضعیف بود ؟

ممنونم عزیزم بابت جوابتون , خدا تودلیت رو حفظ کنه😍شما دوبار آی یو آی رو پشت سرهم انجام دادید ؟ بعد ...

بله من توی دو دوره پریودم پشت هم انجام دادم.

راستش من ای یو ای اول خیلی استراحت میکردم حتی موقع برگشتن کل راهو پشت ماشین خوابیده بودم.

ولی دفعه دوم نه، خیلی عادی زندگی میکردم فقط سعی کردم وسیله سنگین بلند نکنم.پله هم که گفتی مگه شما چقدر میری میایی.

من دو بار درهفته کلاس میرم طبقه سومم هست. اصلا هم نمیدونستم باردارم تند تند میرفتم میومدم

همسر من هم مورفولوژی و حرکتش ضعیف بود.

انشالا خدا زود زود بهت یه نی نی ناز بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40