2777
2789
عنوان

فیلم شهرزاد اونایی که دیدن بیایید

119 بازدید | 17 پست

من تا قسمت ۸ دیدم 

واقعا تا اینجا دیدم که شیرین خیلی عاشق قباد هست ولی قباد همش ازش در میره و دوستش نداره 

ولی شهرزاد بهش محل نمیزاشت و همش براش میزاره طاقچه بالا همش هواشو داره واقعا چرا اینطوره؟

یعنی باید به شوهرت محل نزاری تا بیاد سمتت ؟بعد نمیگه به من اهمیت نمیدی؟

خانومایی که با سیاست هستید بگید ببینم حقیقت داره؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرین دوسش داره ولی خیلی تحقیرش میکنه و به همه نگاه از بالا به پایین داره

آره خیلی مغروره ولی در مورد قباد اینطور نبود که!

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

والا ظاهرا اونطورین اقایون😑ولی من عاشق قباد بودم🥹فرهاد انگشت کوچیکشم نمیشد

اره خدایی شهاب حسینی خوبه

خب اینکه فیلمه با دنیای واقعی فاصله داره

ولی از روی میل و علاقه با شیرین ازدواج نکرده و عاشق شهرزاد شده نه اینکه هرکی بهش بی‌توجهی کنه بهش جذب بشه 

ولی واقعا فیلم خیلی قشنگی بود خیلی 

چی بگم واقعا شناختن مردا سخته یه دوره روانشناسی میخواد

😖

فیلمواگه دقت کنی بخاطرکم محلی شهرزادنیس که قبادعاشقشه بخاطرشخصیت پخته وخانومانه ای که دارس.... شهرزاددرعین اینکه قبادودوس نداشت ولی بعدچن روزناراحتی بخاطرنرسیدن به عشقش زندگی جدیدروباقبادقبول کردورفتارش باهاش عالی میشه جوری که قبادیه لحظه هم نمیتونه دوریشوتحمل کنه ولی شیرین یه شخصیت اویزون وغرغروداره که حتی بلدنیس عشقشونشون بده

چون شیرینودوست نداره مجبوری گرفتتش ولی شهرزاد ودوست داره

شهرزادم یه جورایی زوری گرفت ولی اون روز که تورشو بالا زد از قیافش خوشش اومد

خیر

شسرین غرور مرد رو زیر پا میذاره تحقیرش میکنه

ولی قباد کنار شهرزاد که یه زن کامل و به نظر قباد عاقله احساس اعتماد به نفس داره غرورشو حفظ میکنه

قباد ایمو از بچگی تجزبه نکرده 

برای مرد هیچ چیز مهم تر از حفظ غرور و احترامش نیست