2777
2789
عنوان

افرادی که مدر و مادرشون جدا شدن

231 بازدید | 19 پست

اینجا کسی هست پدر و مادرش جدا شده باشن 

میخوام اینبار از شما کمک بگیرم 

شما بگید زندگی کردن در شرایطی که  خونه دیگه سرد و بی روح شده بهتره یا جدایی از نظر شما بچه ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جفتش به یک میزان عذاب اوره 

من بچه طلاقم 

و بعد طلاقشون خیلی زجر کشیدیم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

هردو از هم بدترن

ولی بنظرم مادرم میموند برای بچه هاش بهتر بود

هم من و هم دو تا برادرام خیلی ظلم دیدیم خیلی پدرم بلد نبود پدری کنه نامادری هم. روش اذیت میکرد 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

اگه توی خونه همش در حال دعوا و بحث و یا کتک کارین جدایی بهتره(البته اگه بعدش جایی برای رفتن باشه)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اگه توی خونه همش در حال دعوا و بحث و یا کتک کارین جدایی بهتره(البته اگه بعدش جایی برای رفتن باشه)

نه کتک کاری و جنگ نیست اختلاف نظر هیت همیشه واقعا دیگه بخاطر پسرم دارم تحمل میکنم تا به ۲۰ سال برسه 

سرد و بی روح نمیخوام ب بچهای طلاق توهین یا بی حرمتی  کنم چون خودمم یکی از بچهای طلاقم اما هر بچه ک دیدم بچه طلاق بوده سرنوشت خوبی نداشته اما همون بچهای ک پدر و مادر بالای سرشون بوده خیلی خوشبخت شدن سنم کم نیست ۴۰ سالمه دورم و برم زیاد دیدم

نه کتک کاری و جنگ نیست اختلاف نظر هیت همیشه واقعا دیگه بخاطر پسرم دارم تحمل میکنم تا به ۲۰ سال برسه

برعکس اگر فکر کردی بزرگ بشه کمتر آسیب می بینه سخت در اشتباهی چون دوست دختر خانم خودم ک ایشون ۱۹ سالش هستپدر و مادرش دارن جدا میشن دختری ک شاد بود الان افسردگی گرفته هر روز ناراحته برای جدایی پدر و مادرش 

برعکس اگر فکر کردی بزرگ بشه کمتر آسیب می بینه سخت در اشتباهی چون دوست دختر خانم خودم ک ایشون ۱۹ سالش ...

پس ما مادرها محکوم هستیم به ادامه دادن 

درسته نباید بچه دار میشیدم ولی خب تا جایی میشد بخاطر بچه تحمل کردیم بخدا روز به روز حالم بد تو این زندگی