یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
سرد و بی روح نمیخوام ب بچهای طلاق توهین یا بی حرمتی کنم چون خودمم یکی از بچهای طلاقم اما هر بچه ک دیدم بچه طلاق بوده سرنوشت خوبی نداشته اما همون بچهای ک پدر و مادر بالای سرشون بوده خیلی خوشبخت شدن سنم کم نیست ۴۰ سالمه دورم و برم زیاد دیدم
نه کتک کاری و جنگ نیست اختلاف نظر هیت همیشه واقعا دیگه بخاطر پسرم دارم تحمل میکنم تا به ۲۰ سال برسه
برعکس اگر فکر کردی بزرگ بشه کمتر آسیب می بینه سخت در اشتباهی چون دوست دختر خانم خودم ک ایشون ۱۹ سالش هستپدر و مادرش دارن جدا میشن دختری ک شاد بود الان افسردگی گرفته هر روز ناراحته برای جدایی پدر و مادرش