2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم چقدر ما بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 44 پست
اونوقت ما تو کلاس رقابت داشتیم هرکی بیشتر راه بره مرد تره😂😂😂خدا حفظش کنه

اتفاقا میخواستم کامنتتو بک بزنم بگم افرین این سختی ها اگه برات شیرینی مطمئنا یه چیزی میشی.ادمی که سختی بجون میخره زود کم نمیاره

منم بچه بودم تو یخبندون تنها پیاده میرفتم مدرسه بخدا تا برسم سکته میکردم که سگای وحشی و ولگرد حمله نکنن بهم ابتدایی بودم 

الان بچه هام اصلااااااا و ابدااااااا پیاده نمیرن یه بار ماشینمون خراب شد نرفتن تا شوهرم اسنپ گرفت براشون ، مدرسه هم ۵ دقیقه پیاده راهه کلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا یه صبحی بود تاریخشو یادم نیست همین پارسال بود طرفای بهمن اسفند دقیقا دما رسید منفی ۲ درجه اون ر ...

کاملا درکت میکنم من یادمه با لباس نم دار صبح زود رفتم دانشگاه  سگ لرز میزدم از سرما 

منم بچه بودم تو یخبندون تنها پیاده میرفتم مدرسه بخدا تا برسم سکته میکردم که سگای وحشی و ولگرد حمله ن ...

بچه هم بچه های قدیم بنظرم اینکه پدر مادرمون میگن کوه طی میکردن تا برسن به مدرسه الکیم نیست😂😂😂

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

شما کلاس نهمی خودتو با بچه ۸ساله مقایسه میکنی

من جز کلاس اول کل دوم و سوم رو پیاده صبحا میرفتم میومدم البته مدرسه دور هم نبود تو مایه های یه کیلومتر اینا بود دیگه چهارم چون مدرسه خیلییی دور شد ازم سرویس گرفتن پنجم هم کرونا بود ششم هم اخراش که حضوری شد با اتوبوس موندم برم بیام😂😂😂دیگه عادتم شد با اتوبوس برم بیام

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

ما اهواز هستیم، منفی ۲ رو اجازه بده نپذیرم ولی تو بارون که آب میومد بالا خیلی بده

بخدا که یه صبحی بهمن اسفند ۴۰۳ بود ساعت ۶ دما منفی ۲ بود چن تا جا هم تایپ شده بود ب عنوان خبر ولی دیگه صفر رسیده بود😂😭

من 15دقیقه میرفتم 15دقیقه برمیگشتم بنظر تون چندمترمیشد؟🤣

چقدر؟😂😂

من فقط برگشتم سر ظهر تا ایستگاه نیم ساعتی میشد😂

من دقیقا کلاس اول یا دوم بودم سر کوچه در حالی که هوا هنوز گرگ و میش بود و سگ ها و شغال ها تازه از شکار برمیگشتن😂 سر خیابون منتظر سرویس می ایستادم در سرمای زیر صفر راننده سرویس از نوادگان شمر بود و با دیدنش شلوارت رو خیس میکردی الان هرکجای اون دنیا هست با حتما با یزید و حرمله هم نشین شده از بس که انسان بود😅 و سرویس مدرسه به رنگ سبز پسته ای مربعی شکل با ظرفیت بیست نفر چهل پنج نفر رو سوار میکرد 😭😂خدایا عجب نسلی بودیم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اینم یادمه که  دوم دبستان بودم خیلی کوچولو بود خیلی ریزه میزه مقنعمه تارو زانوم بود  تنهارفتم مدرسه از یه خیابون شلوغ پر ماشین رد شدم  ویدفعه یه ابر سیاااااهههه کل آسمون گرفت اصلا انگار شب شد یه دفعه ایی ومن تنهایی وحشت کردم هیچ وقت یادم نمیره ترسمو

چقدر؟😂😂من فقط برگشتم سر ظهر تا ایستگاه نیم ساعتی میشد😂

😂خدایی دانشگاهم دیگه نیم ساعت بیشترمیشد الان یادم افتاد توتابستون وزبون روزه چی کشیدم🤭چقدرزودگذشت  دلم تنگ شد

من دقیقا کلاس اول یا دوم بودم سر کوچه در حالی که هوا هنوز گرگ و میش بود و سگ ها و شغال ها تازه از شک ...

وای عالی بود😂😂😂

بچه هم بچه های قدیم بنظرم اینکه پدر مادرمون میگن کوه طی میکردن تا برسن به مدرسه الکیم نیست😂😂😂

اره واقعا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

بچه های الان خیلی تو نازو نعمتن ، من میرفتم مدرسه نه صبونه ای نه تغذیه ای همیشه من رفتنی مادرم خواب بود 😐 بعضی وقتا ظهر میومدم میدیدم هنوز خوابه و خونه رو گندو کثافت برداشته لباس مدرسه مو درمیاوردم شروع میکردم خونه رو تمیز کردن 😂😂😂😂😂