2777
2789
عنوان

این ماهم نشد که بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 28 پست
تا یکسال فرصت داری برای بچه دار شدن گرده نخل رو با عسل قاطی کن هرروز یک قاشق شوهرت بخوره خودتم میتون ...

گرده نخل رو عطاریا دارن ولی قاطیش میکنن ی چیزایی

گفتم دوستم برام بفرسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرده نخل رو عطاریا دارن ولی قاطیش میکنن ی چیزاییگفتم دوستم برام بفرسته

از باسلام اصلشو بگیر

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خودم سقطش کردم جنین ۸ هفته رو

چرا سقطش کردی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

تقریبا مثل شوهر منه 

من بعد چند سال که باردار نشدم رفتم مرکز ناباروری 

اونجا یه دکتری بود گفت خانوم شما طبیعی بااین وضع اصلا نمیتونی حامله بشی حتی اگه ده سال منتظر بمونی

پس وقتت رو تلف نکن

تقریبا مثل شوهر منه من بعد چند سال که باردار نشدم رفتم مرکز ناباروری اونجا یه دکتری بود گفت خانوم شم ...

من چنتا دکتر رفتم

گفتن امکان بارداری هست چون قبلنم باردار شدی

ولی احتمالش تو هرسیکل کمه

عقد بودم🥲نمیتونستم نگهش دارم

از شوهر خودت بود دیگه

من چنتا دکتر رفتمگفتن امکان بارداری هست چون قبلنم باردار شدیولی احتمالش تو هرسیکل کمه

بفکر تقویت کردنش باش 

داروهاشو مرتب بخوره 

معجون شیرموز بادوم بخوره 

سیگار قلیون نکشه پیاده روی برین 

فعلا تا چهار ماه دیگ فرصت دادی یه وقت دیدی باردار شدی 

اره این چ حرفیه

نه سوالی نبود 

میگم از شوهر خودت بود حتی تو دوره نامزدی 

سقط نمی‌کردی 

نه سوالی نبود میگم از شوهر خودت بود حتی تو دوره نامزدی سقط نمی‌کردی

اهان. ببخشید من منظورتو متوجه نشدم معذرت میخوام زود قضاوت کردم

خب فرهنگ خانواده طوری نبود که بچه تو عقدو قبول کنن

رابطه رو منع میدونننن چ برسه بچههع

اهان. ببخشید من منظورتو متوجه نشدم معذرت میخوام زود قضاوت کردمخب فرهنگ خانواده طوری نبود که بچه تو ع ...

ماهم همینجور بودیم برای من که مادرشوهرم حرف در آورد بعد دوماه بعد عقد 

به مامانم زنگ زد که دخترت دختر نیست و همه چیشو به باد داده

نمی‌دونم این حرفا رو از کجاش در آورده بود 

بعد به مامانم گفته بود تو نامزدی بزودی بچه دار هم میشن 

وقتیم عروسی کردم اومدم سر خونه زندگیم تا چند سال دید اصلا بچه دار نمیشیم مشکل پسرشه 

یکم دهنشو بست

ولی هر کاری بکنی یه حرف برای گفتن دارن