2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط اول امضام

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

نماز بخون سبک شی

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

تعریف این حرز و خیلی شنیدمدیدم خیلی تبلیغش میکنن باید حتما بخرم این غسل ک گفتید چجوریه

ولی یک غسل خیلی مجرب هست خیلی خیلی عالیه با دقت بخون و حتما انجام بده

غسل برای باز شدن هر گونه سنگینی و بستگی و دور شدن طایفه جن گشایش در کار و ازدواج و معاملات و روزی

و اینکه فکر می کنید تو کاراتون گره افتاده است

🍃🌺بهترین وقت برای این غسل بعدازظهر شنبه تا غروب یکشنبه می باشد

🍃🌺قبل از وارد شدن به حمام 

"بسم الله الرحمن الرحیم بحق

بسم الله الرحمن الرحیم" میگویید ،،،

قبل از آن رو ی ظرف یا پارچ آب 7مرتبه سوره ناس و فلق را با ده مرتبه آیه 33 سوره الرحمن (" از یا معشر الجن شروع می شود)

و ده مرتبه ام آیه 97 و 98 سوره مومنون را که "از وقل شروع میشود را روش خوانده و آخر سر با آن پارچ یا ظرف غسل کنید.

💖روی آب ولرم میتونید بخونید

❤️داخل حموم دیگه به آب قرآنی‌تون آب اضافه نکنید

💚موقع غسل زیر پاتون تشت یا لگن بزارید، که آب به فاضلاب نره

💜حموم که کردید آخر سر با آب قرآنی غسل کنید

💙نیت غسل رفع سنگینی

🧡غسل رو که انجام دادید، آب توی تشت رو، پای گلدون یا تو باغچه بریزید

💛اینکه چند بار انجام بدید اختیاریه

تعدادبیشتربهتر__حداقل یبار

میتونید هر هفته انجام بدید فوق العاده عالیه، بجز زمان عذر شرعی

چله سوره انسان هنگام غروب 

❌هر روز تا ۴۰ روز پشت سر هم انجام شود