2777
2789
عنوان

واقعا مشکل دندون تو ایران غم بزرگی شده که

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ماشین رو فروختیم و ۶۰ تومنش رو گذاشتیم کنار برای دندون های مادرم. من تا یاد دارم لثه و دندوناش عفونت داشت و شکسته و داغون بود. 

رفت اکثرشون رو کشید و چهار پنج تا رو روکش کرده و میخواد از اون دندون مصنوعیای ثابت بذاره.

تا الان ۱۰۰ تومن خرجش شده که اکثرش رو بیمه داده😑هنوزم مونده.

خودمم واقعا دندونام نیاز به ارتودنسی داره اما هیچ وقت پول نداشتیم که درست کنم.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ما ماشین رو فروختیم و ۶۰ تومنش رو گذاشتیم کنار برای دندون های مادرم. من تا یاد دارم لثه و دندوناش عف ...

خیلیییی هزینه های دندون زیاده واقعااا

حالا مادر شما که جای خود 

یه دختر بچه ۱۵ ساله به خاطر بی پولی که نداشته بود دندون پر کنه کل ۶ تا دندون کشیده بود🥲

خیلیییی هزینه های دندون زیاده واقعاااحالا مادر شما که جای خود یه دختر بچه ۱۵ ساله به خاطر بی پولی که ...

💔

خدا نکنه آدم دندون درد بگیره وگرنه منم عین همین دختر سرم میاد.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چند شب پیش به خاطر سرماخوردگی مراجعه کردم به درمانگاه شبانه روزی که دندانپزشکی شبانه روزی و با قیمت مناسب برای کشیدن دندان هم داشت شاید پنجاه تا شصت نفر همه جوان منتظر بودن نوبتشون بشه برای کشیدن دندان .......با خودم کردم اون جوون چرا باید دندونی رو که میشه درست کرد رو میکشه ....چون هزینه ترمیم اون دندون بالای ده میلیون ولی کشیدن توی درمانگاه نهایت بهشت 500 

دولت باید یه فکری برای تعرفه های دندان پزشکی بکنه که متاسفانه  ......

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چند شب پیش به خاطر سرماخوردگی مراجعه کردم به درمانگاه شبانه روزی که دندانپزشکی شبانه روزی و با قیمت ...

دولت برای معمولی ترین نیازهامون که برق و اب هست نتونسته کاری بکنه این چیزها رو که اصلا اولویت نمیدونن اینا

دولت برای معمولی ترین نیازهامون که برق و اب هست نتونسته کاری بکنه این چیزها رو که اصلا اولویت نمیدون ...

متاسفانه 💔💔💔💔

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹