2777
2789
عنوان

خانم های متاهل باتجربه هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من هفتساله ازدواج کردم.شوهرم مردکاری و چشم پاک و خوبیه. ولی تفریح کردن بلدنیست.و به حز خانواد ...

بنظر من دلیل منطقی برای طلاق نیست عزیزم

شوهرمن خیلی خیلی خوبه از همه لحاظ فقط در این رابطه مث همسر شما رفتار میکنه من ۱۳ ساله ازدواج کردم اوایل برام سخت بود ناراحت میشدم همین فکرای شما به سرم میزد که ازم خوشش نمیاد (البته به طلاق نه)بعد کم کم دیدم رفتار اون تغییر نمیکنه بی خیال شدم دیگه هیچوقت بهش نمی گفتم بیا میذاشتمخودش انتخاب کنه دوست داره بیاد یا نیاد اگه خانواده م مهمونی داشتن میگفتم به خودش زنگ بزنن منم تو اومدن یا نیومدن دخالت نمی کردم چون به این نتیجه رسیده بودم که آرامش و زندگیم مهمتره الانم یه وقت هایی خودش میگه بریم خونه فلانی دعوتیم یا هم میگه خسته ام نمیام ولی دیگه بحث ودعوا ونگرانی بابت این مسعله نداریم شما هم بنظرم این روش رو امتحان کن عزیزم سریع نرو مستقیم به طلاق فک کردن

میدونم

خیلی خسته شدم.

حالم واقعاباش خوب نیست.

اعتماد بنفس ندارم کنارش

ولی خوبی هایی هم داره

اگهذهمین الان یه خونه داشتم کهبرای خودم باشه و بتونم توش زندگی کنم فردا قطعا تو اون خونه برنمیگشتم

بنظر من دلیل منطقی برای طلاق نیست عزیزمشوهرمن خیلی خیلی خوبه از همه لحاظ فقط در این رابطه مث همسر شم ...

ممنونم عزیزم.یعنی الان خانواده ام باید بش زنگ میزدن؟

بعدکلاتوعصبانیت میگه خوشم نمیاد ازت.  سرد شدم یه کم 

دوستان من هفتساله ازدواج کردم.شوهرم مردکاری و چشم پاک و خوبیه. ولی تفریح کردن بلدنیست.و به حز خانواد ...

بنظر من مشاور برین نیومد خودت برو 

اگع گفتن درست نمیشین جدا شو چون سخته بگه نیا خونع یا اینکه همش شما کنار بیای 

ممنونم عزیزم.یعنی الان خانواده ام باید بش زنگ میزدن؟بعدکلاتوعصبانیت میگه خوشم نمیاد ازت. سرد شدم یه ...

بله عزیزم شما اصلا درمورد اومدن یا نیومدن ایشون به مهمانی یا حتی رفتن به خونه بابات هیچ نظری نده بذار خودش انتخاب کنه مثلا بهش بگو دوست دارم بیای با هم بریم بیشتر به من خوش میگذره  اگه هم خسته ای اشکال نداره نیا بیشتر از این نگو بهش 

بنظر من مشاور برین نیومد خودت برو اگع گفتن درست نمیشین جدا شو چون سخته بگه نیا خونع یا اینکه همش شما ...

نگفت نیا خونه. گفت فرداصبح خودت بیا.کلا حس میکنم کلافه ست. یه مدت نباشم شاسد اروم بشم.

تو فکرم فردا بش،بگم یه هفته میمونم اینجا بعدا میام؟