2777
2789

قراره بریم خونه دیگه اجاره کنیم 

برادرش یه خونه جدا داره خریده ولی چثن بالاشهر نیست اومده بالاشهر تازگیا هفتصد تمدید رهن کرده

حالا به ما میگن پول نیست برید پایین شهر 

اینا با هم شریکن 

شوهر هر منم میگه میرم یه جا بد اجازه می کنم ناراحت بشه داداشم

منم گفتم به هیچ جا برادرت نیست 

خاک بر سر برادر ذلیل

خودشون بالاشهر شما پایین و پروان

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه الان وسط شهریم بازم شوهر خرم میگه پول نمیده میرم جا بد

بگو من نمیام

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

تو قبول نکن خب...اگه فک میکنی قضیه در همین حد هست و میتونی باسماجت خودت قضیه رو حل کنی و دعوا بینتون راه نمیفته بگو من نمیتونم جا کوچیک...توام حق داری خب 

شاد و سلامت باشید 💐

نه هر چی پول درمیارن ماشین ستگین می خرن میزنه به اسم برادرش

😳😳😳چه شراکت مزخرفی 

شوهرت فکر آینده ی خودشو و بچه هاش نیست؟زبونم لال برادرشوهرت چیزیش بشه جاریت تف هم‌کف دست شوهرت نمیندازه این دیگه چه وضعشه؟محکم وایسا زندگیتو درست کن