2777
2789
عنوان

خانما یسوال دارم شوهرا شما هم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جام جدا نمیکنم قبلا اینکار چندبار کردم ولی بعد دیدم روش خوبی نیست اون چندبارم خیلی اصرار می‌کرد بیا سرجات من نمی‌رفتم 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

دیگه امشب شد همه مردا همینن؟؟

شوهر منم اینجوری نمی دونم واقعا نمی فهمه من الان ناراحتم که جامو جدا کردم باید بیای ناز بکشی منو برگردونی سرجام ولی عین احمقا یه بار میگه بیا بعد تموم میخوابه البته یه بار ایکار کردم و جامو جدا کردم

تو ۵_۶سال یبار جا جدا کردم اونم ناراحتیم ازش وحشتناک زیاد بود با اینک تقریبا یه هفته باهمسرم قهر بودم فقط شب ول جدا خوابیدم هیچوقت جا جدا نمیکنم احساس میکنم بعد چند بار  دیگه عادی میشه

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

والا من جدامیخوابم راحت ترم 🤣دیگه نه بوی حس میکنم نه صدای می‌شنوم😂مرداهمشون آزاردهنده هستن خروبف میکنن،بومیدن،گ وزمیزنن،🤣خیلی ساله جدامیخوابم،تازه خودمم پاهاموهرجابخوام پرت میکنم 🤣🤣

نمیدونم این حساسیت به رختخواب از کجا اومدهکدوم روانشناس زردی این و مد کرد؟!که بعدش شاهد این مسخره با ...

چون جدا کردن جا از قدیم الایام نشونه اعلان جنگ بوده

نیازی به روانشناسی زرد نیس اصلا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨