2777
2789

من یه همکار داشتم قبلا که مشخص بود از دوست شوهرش خوشش میاد(دوست شوهرش مجرده) روابط خانوادگی باهم داشتن و چون پسره افسرده بود این همکارم خیلی بهش زنگ میزد و صمیمی بودن...یه بار کادو خریده بود گفت برای یه پسری که عکسش نشون داد بهم گفت ببین چقدر شبیه فلانیه برای اون خریدم(پسره عسلویه بود و این همکارم اینستا پیداش کرده بود و چون شبیه دوست شوهرش بود براش کادو خریده بود) و جز اون من دیدم با خیلی از پسرا دوست میشه و یه بارم باهاش مهمونی بودم دیدم خیلی زننده شوخی میکنه با پسرای دیگه

چون دیدم به شوهرش خیانت میکنه روابطم باهاش قطع کردم الا شنیدم مهریه ش بخشیده و جدا شده و پسرشم داده به شوهرش 

به نظرتون با دوست شوهرش قرار مدار گذاشتن و به هوای اون جدا شده؟چون دوست شوهرش باباش کارخونه دار و خیلی اوضاع مالیش خوبه

منم مجردم راستش علاقمند شدم به دوست شوهرش اونموقع که با این همکارم ارتباط داشتم از دوست شوهرش چیزی ندیدم خیلی سنگین باهاش حرف میزد همیشه میگفتم چقدر آقای ولی الان مشکوکم

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست دارم ربطش به شما رو بدونم ربطش چیه؟

اینکه کسی که خیانت میکنه کثافته توش شکی نیست ولی دلیل کنجکاوی شما رو نمیدونم

بعد میگید خیانت کرده شما علناا و واضحا خیانت اون خانم رو دیدید یا صرفا دیدی با کسی گرم بگیره؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دوست دارم ربطش به شما رو بدونم ربطش چیه؟اینکه کسی که خیانت میکنه کثافته توش شکی نیست ولی دلیل کنجکاو ...

بله میگم که تو مهمونی دیدم شوخی زننده میکرد با پسرای دیگه

و اینکه من علاقمند شدم به دوست شوهرش واقعا مهمه برام بدونم

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚