2777
2789

کسی اینجا قبل ازدواج خواب شوهرشو دیده؟

عاشقم هم دانشگاهیم شدم و ۷ماهه ک دارم آتیش میگیرم و ذوب میشم 

دیگه رد دادم نمیدونم چیکارکنم.کاش هم رشته ای بودیم و میتونستم سرحرف و باز کنم .خیلی اروم و سر ب زیره اصلا با دخترا حرف نمیزنه فقط وقتی نگاش میکنم اونم نگام میکنه اما بیشتر از ۲ثانیه بهم نگاه نمیکنه اینکارشو چندباری تکرار میکنه.کاش،این حس دوطرفه باشه😞💔

دوست مشترک هم نداریم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدل پسرا معمولا از همه لاشی ترن تجربه شخصیمه خواستی بیشتر حرف می‌زنیم 

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

تریاک

😅😅😅تاپیک جدیع نخند

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

شب موقع خواب آینه بگذار زیر سرت( یادش به خیر خخخخ)

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نامه بنویس بنداز جلو پاش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
این مدل پسرا معمولا از همه لاشی ترن تجربه شخصیمه خواستی بیشتر حرف می‌زنیم

بآور کن این یکی با بقیه فرق میکنه 

حتی لباس پوشیدنش هم با بقیه فرق میکنه لباس های لش و صاب دار پاره پوره نمیپوشه 

نمیدونم گردنبند و انگشتر نمیندازه ابرو برنمیداره و موهاشو فشن و خشن نمیزنه 

یه تیشرت با پیراهن ساده میپوشه یا یه شلوارلی راستا ک جذب نیست.من عاشق سادگیش شدم هیز هم نیس اصلا با دخترا حرف نمیزنه 

فقط دعا میکنم ک متاهل نباشه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

نامه بنویس بنداز جلو پاش

😐

شب موقع خواب آینه بگذار زیر سرت( یادش به خیر خخخخ)

اینو واقعی میگی یا از شوخی؟

تاثیری هم داشت واقعا؟

بآور کن این یکی با بقیه فرق میکنه حتی لباس پوشیدنش هم با بقیه فرق میکنه لباس های لش و صاب دار پاره پ ...

دقیقا منظورم همینجور پسراس!!!!!!!

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

اینو واقعی میگی یا از شوخی؟تاثیری هم داشت واقعا؟

شوخی، اماامتحان کن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ی کراش داشتم دقیقااااا همین مدلی بود ک میگی دقیقا همین ویژگی ها سر به زیر نسبتا مذهبی موی ساده ریش لباس ساده اونم هیز نبود دلو زدم ب دریا ریکوئست دادم بش پیجش حموم زنونه بود  این هیچچچچ عکس کل دخترای دانشگاه هم لایک کرده بود و کامنت گذاشته بود!!!!!!!!

دقیقا منظورم همینجور پسراس!!!!!!!

وای خدا چه بد 

خب لاشی ها ک مشخصن 

بچه مثبت هاهم ک اینطوری نقاب میزنن 

پس تکلیف ما دخترا چی میشه؟