2777
2789
چ مثال زشتی

چرا؟ فقط حضرت عباس میتونه تورو با اینهمه چاله چوله تو زندگیت ایمن بداره..من ازته دلم گفتم 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموی اقاهه؟

بله ده سال با زنه دوست بوده نفهمیده بعد منو گذاشته بود توی بانک خیالش راحت بود بعد اینم رفته بوده به خونه سربزنه که دیده اوه چه خبره تازه دوتا بچه داره میفرسته خونه ی عموی خودزنه 

چرا براتون انقدر عجیبه؟؟ انگار زن ستیزین چطور اینجا خانما میگن مرد خیانت کرده 90 درصدتون میگید بمون ...

عجیب نیست زن ستیز هم نیستیم ولی امار نشون میده که خانمها حق خیانت ندارن ولی ایشون بر عکس عمل کرده فقط همین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
جدی این از زنش میترسید نمیدونم چرااابرام جای سواله چی باعث میشه حتی طرف میدونه با خیلیا خوابیده زنش ...

چی بگم خاهر مجبوره شاید حالا ماهایی که نگاهمون چپ نمیره شوهرامون بهمون اطمینان ندارن  و ...

عجیب نیست زن ستیز هم نیستیم ولی امار نشون میده که خانمها حق خیانت ندارن ولی ایشون بر عکس عمل کرده فق ...

خانمها حق خیانت ندارن بعد آقایون 10 تا 10 تا حق دارن؟؟ 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بله ده سال با زنه دوست بوده نفهمیده بعد منو گذاشته بود توی بانک خیالش راحت بود بعد اینم رفته بوده به ...

ای داد ده سال

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چرا براتون انقدر عجیبه؟؟ انگار زن ستیزین چطور اینجا خانما میگن مرد خیانت کرده 90 درصدتون میگید بمون ...

ببین زنه با حیلیا جز شوهرش که متاهل بوده خوابیده و شوهره ۱۰ بار مچش رو با افرار مختلف گرفته زنه طلاق گرفت رفت شوهر کرد از یه مرد دیگه بچه داره بی رحم بود تمام پول ثروت شوهر اوله رو برد 

باز شوهر اول میگه برگرده قبولش میکنم این 

قاضی اصلی خداست💚

ببین زنه با حیلیا جز شوهرش که متاهل بوده خوابیده و شوهره ۱۰ بار مچش رو با افرار مختلف گرفته زنه طلاق ...

حتما مرد خنگ

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هیچ ‌کس حق نداره اگه خوب پستم رو بخونی گفتم که امار 

اصن بحث خیانت نیست خانم

سوال این بود دلیل دوست داشتن چیه ادمی کع این قدر بهت نامردی میکنه چرا باید دوسش داشت

قاضی اصلی خداست💚