2777
2789

خواهر من یکم اخلاقش تیز و تنده و بعضی وقتا دلمو میشکنه با حرفاش اما ته دلش هیچی نیست و خیلی مهربونه

منم ادم زود جوشی هستم و ناراحت میشم خیلی زود 

خواهرم داره برای کارای مهاجرتش درس میخونه و همش طبقه پایین خونمون در حال خوندن هستش امشب من از خواب پا شدم اصلا حال نداشتم بهش گفتم برام غذا درست کن اونم گفت برو بابا غذای مونده هست گرم کن بخور منم وقتی رفت پایین براش پیام زدم که خیلی بی لیاقتی و فلان 

اینم بگم من این اخیرا خیلی براش غذا درست کردم مثلا میان وعده براش پاستا می‌بردم یا سیب زمینی یا سالاد ماکارونی و پنکیک براش درست میکردم 

بعد وقتی بهش گفتم هبچی جواب پیام نداد و بعد اومد بالا برام غذا درست کرد الان خیلی پیشمونم اعصابم از دست خودم خورده 😭😭😭چیکار کنم 

بعضی وقتا خیلی بدجنس میشم و بعدش از خودم بدم میاد😭

برو ازش معذرت خواهی کن 

و اینکه مهربون باش این چندوقت باهاش چندوقت دیگه می‌ره پشیمون میشیا

بعدش درس خوندن خیلی انرژی میگیره از آدم فک می‌کنی نشسته ولی مغزش خیلی خسته میشه

هواشو داشته باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو ازش معذرت خواهی کن و اینکه مهربون باش این چندوقت باهاش چندوقت دیگه می‌ره پشیمون میشیابعدش درس خو ...

توروخدا نگین گریم میگیره😭😭😭😭😭

اره میخوام ازش معذرت خواهی کنم

چ خواهرا خوبی چطوری انقد رابطتون خوبه؟خواهر من انگار دشمنه باهام حرفای رکیک و خیلی بد بهم میزنه منم ...

منو خواهرم بچه بودیم همو خیلی میزدیم ولی خب بزرگ شدیم بهترین دوستای هم شدیم نمیدونم با خواهرت صجبت کن باهم دوست بشین و بهم کمک کنین اینقدر خوبه من الان با بهترین دوستم یجا دارم زندگی میکنم انگار 

خواهر خیلی خوبه