2777
2789

اولین چیزی که میخوام اینه دعا کنید خدا به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمر طولانی با سلامتی بده ♥️ 

بقیه رو تو تاپیک قبل توضیح دادم.

الان اون قرص های کوفتی باعث تهوع و سردردم شده

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️

عزیزم ایشالا خدا به مادرت و داداشت و خودت عمر طولانی و خوشبختی بده

منم تقریبا شرایطم خیلی شبیه تو هست وقتی بچه بودم پدرم فوت کرد و خوانواده پدرم خیلی اذیت کردن مادرمو و یه برادر هم دارم

ولی اینکه میگی خدایی نکرده یه لحظه حس کردم عمر مادرت قراره کوتاه باشه

مرگ عزیز به هیچ وجه چیزی نیست که ما بتونیم از قبل حسش کنیم اینا همش به خاطر ترس از دست دادنت هست

ما نه میتونیم تاریخ مرگ عزیزانمون رو بدونیم و نه میتونیم با دعا و هر چیزی جلوش رو بگیریم که اگه میتونستیم هیچ کس عزیزش فوت نمی کرد

ایشالا که خدا به هر سه تای شما عمر طولانی و با عزت بده

غم بی پایانم🖤     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ایشالا خدا به مادرت و داداشت و خودت عمر طولانی و خوشبختی بدهمنم تقریبا شرایطم خیلی شبیه تو هست ...

دقیقا 

درسته گاهی امام ها معجزه کردن و عمر دوباره داده خدا

من میدونم قرار همه بریم...فقط خیلی به مامانم بدهکارم دوست دارم یکم جبران کنم...عمرطولانی باشه تا آخرت رو بسازیم

مکه کربلا و مشهد بریم...

مامانم نوه اش رو ببینه ! من الان ۳۰ سال دارم

متاسفانه ازدواج نکردم...البته خودم اینجور راحتم اما مامانم بالاخره آرزو ها داره...خودمم بدم نمیاد با یکی به درد بخور ازدواج کنم 

دقیقا انگار عمر انواع اقسام داره

یکیش معلق هست و کم و زیاد میشه...

امیدوارم خدا یا هر ۳ مون رو اینجا نگه داره یا ببره :(

میدونی من مثلا درسم گند زدم فردا دکتر بشم زبونم لال مامانم نباشه خب من دق میکنم که کاش سال ۹۱ ۹۲ ۹۳ قبول میشدم و مسیر اشتباه نمیرفتم الان مامانم دیده بود و کلی از ابن دیت...

من روان پرستار بودم.گلم خیلی وقت ها مثلا ممکن اصلا دارو با آدم سازگار نباشه یا اثر نکنه ...رسما آدم مجنون میشه باید سر به بیابون بذاره

برآن دعا کن لطفا

خودت هم سلامت باشی...ما چقدر بدبخت شدیم

چقدر تو بچگی آسترس کشیدیم...اوووف 

چقدر ظلم شده!

امیدوارم خدا هم برا تو و هم ما جبران کنه

تن مادرت سلامت 

حاجت روا باشی ♥️

عزیزم ایشالا خدا به مادرت و داداشت و خودت عمر طولانی و خوشبختی بدهمنم تقریبا شرایطم خیلی شبیه تو هست ...

همش میگم خدایا من تو این ۱۴ سال خیلی ظلم کردم به مادرم

این ۱۴ سال رو از عمر من و مامانم و داداشمم حساب نکن...

وقتی اذیت میشم میگم فرض کنیم مامانم منو ۳۳ سالگی بع دنیا آورده بجا ۲۳ :/

اینجور قبلا خودم آروم میکردم...

چون الان ۳۰ هستم تا برم تخصص بر فرض حالا قبول شدن تا ۴۰ و خورده ای کشیده

برم دندون ۵ سال بعد عمومی هستم...نمیدونم اون موقع با این تورم کسی میره دندون پزشکی؟

بعد درآمد تخصص بیشتر از دندون پزشک هست...

بعد سن مامانم حساب میکنم...به خودم فش میدم

دقیقا درسته گاهی امام ها معجزه کردن و عمر دوباره داده خدامن میدونم قرار همه بریم...فقط خیلی به مامان ...

همچنین عزیزم

من خودم چند باز مرگ عزیز رو تجربه کردم و میدونم اونایی که سنشون زیاده ولی هنوز تجربه نکردن بدون اینکه خودشون بدونن خیلی خوشبختن مرگ عزیز از همه چی تو دنیا دردناک تره

ایشالا که خدا برامون جبران کنه

در مورد رشته ات اگه علاقه داری بهش چرا اصرار داری حتما پزشگی بری مطمعن باش همین الان هم مادرت کلی افتخار میکنه بهت و از نظر بقیه هم یه دختر مستقل و موفقی 

ولی خب اگه فک میکنی هدف زندگیت فقط پزشگی هست بازم کنکور بده ولی به خاطر این موضوع عذاب وجدان نداشته باش

موفق باشی❤️

غم بی پایانم🖤     

همچنین عزیزممن خودم چند باز مرگ عزیز رو تجربه کردم و میدونم اونایی که سنشون زیاده ولی هنوز تجربه نکر ...

مرسی گلم

نه آخه من برا پرستاری ایران مناسب نیستم.

درون‌گرا هستم بعد همه فک میکنن باسیاستم بعدا پی میبرن ساده هستم زیرآبم میزنن

راستش اونقدر نوآوری تو کارم دارم بجا تشویق تنبیه شدم چون با سابقه ها زیرسوال رفتن....

مرسی گلمنه آخه من برا پرستاری ایران مناسب نیستم.درون‌گرا هستم بعد همه فک میکنن باسیاستم بعدا پی میبر ...

مادرت در مورد پشت موندنت نظرش چیه تشویق میکنه؟

تو ظلم نکردی به کسی تو این سال ها اتفاقا خیلی هم سختی کشیدی 

به نظرم یه بچه برا مادرش اینو بدهکار هست که باهاش خوش رفتاری کنه ولی آیندشو به هیچ وجه بدهکار نیست

که همین الانش هم بعنوان یه سر پرستار تو خیلی از بقیه جلوتری

غم بی پایانم🖤     

مرسی گلمنه آخه من برا پرستاری ایران مناسب نیستم.درون‌گرا هستم بعد همه فک میکنن باسیاستم بعدا پی میبر ...

ایران متاسفانه برا همه مشاغل همینه وضعیتش

اگه میتونی مهاجرت کن مادرتم همراهت ببر حالا شاید یکی دو سال اول نتونی ببری ولی بعدش میبری

غم بی پایانم🖤     

ایران متاسفانه برا همه مشاغل همینه وضعیتشاگه میتونی مهاجرت کن مادرتم همراهت ببر حالا شاید یکی دو سال ...

خب

فامیل داریم از سمت پدری! که همش پیگیره پاشو بیا

ولی من خیلی وابسته هستم...عمرا بتونم برم مگه اینکه قوانین جوری شه که از اول بشه رقت

مادرت در مورد پشت موندنت نظرش چیه تشویق میکنه؟تو ظلم نکردی به کسی تو این سال ها اتفاقا خیلی هم سختی ...

گلم 

ممنونم که سعی میکنی این عذاب وجدان ازم دور کنی ♥️

خب علاوه بر درس باعث شدم که ازدواج نکنه...کاش اون سالها بیخود پشت نمیموندم.

م‌وقع اذان هست...باز دعا میکردم حالم یکم مضطرب شد...

عزیزم یادت بود برا منم دعا کن.

موفق باشی