2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم ینفر طلبه هس یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست
خب تا درس تموم نشه مدرک‌نمیدنمثل اینه کسی که داره پزشکی میخونه هنوز درسش تموم نشده مدرک ازش بخوایولی ...

از کجا بپرسم😞

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

بگو دو دلیل بیاره خداوند غنی بینیاز هست و اثبات😂😂 بپرس ممکن الوجود و واجب الوجود رو توضیح بده

🤣🤣

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بپرسم😞

از جایی که درحال تحصیله 

بعد بهش بگو‌کجا فعالیت داری برو بپرس

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خب کارت دانشجویی هم میتونه ثابت کنهمعمولا این افراد در یه‌جایی فعالیت دارن

ینی بهش بگم کارت طلبگی نشون بده؟

ینی بهش بگم کارت طلبگی نشون بده؟

اگه درسش تموم نشده کارت نداره

ولی معمولا یه جایی فعالیت دارن بگو کجا کار میکنی

اگه دانشگاه درس میخونه خب برو اونجا

اگه از طرف حوزه رفته حتما پرونده دارن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است