2777
2789

مامان باباش طلاق گرفتن و مادرش زن آخوند شده بعد مادرش از اون ی دختر شش ساله داره بعد آخوندها این رو از خونه میندازه بیرون و بهش میگه باید کار کنی پول بدی ما چون ما غذا بهت میدیم پسره هم سنم هست و کار می‌کنه ولی هیچیییییییی ندارن . 

میگه من هیچکس جز تو ندارم و تو همه کسمی 

گفت آخوند از خونه میندازه بیرون شب ها گاهی پیش رفیقاش یا پارک می‌خوابه گفت رفتم پیش بابام . بابام انداختم بیرون

اینارو به مامانم نگفتم 

اما مامان بابای منم طلاق گرفتن و مامانم وقتی حرفشو گوش نمیدم میگه از خونه ام برو بیرون . منم فقط بابام هست منم زنگ زدم به بابام. گفتم بیام پیشت گفت تو دختر من نیستی . 

مامانم حالا میگه خاک تو سرت افتادی با بدبخت تر. از خودت خواهرم بهم گفته برو از خونه بیرون حرف مادرت گوش نمیدی پسره رو میخای خاک تو سرت و فلان 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ببخشیدا ولی راست میگن

یعنی ازش جدا شم؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.