2777
2789

یه هفتس با یکی آشنا شدم خیلیم محبت میکنه و سیزدهمم قراره بیاد دیدنم و بیشتر وقتام تصویری میگیریم و مشغولیم اما واقعا وقتایی ک حرف نمیزنیم انگاری تو دنیای خودم حالم بهتره دیگه باید بشینی همش چت کنی از هر دری سخنی بگی مسخره بازی دربیاری 

شخصیت وابسته ای دارم هنوز یه هفتس تو رابطه ایم دل‌کات کردنو ندارم چون از تنهایی بعدش میترسم 

اما میدونم بلاتکلیفم باهاش و ظاهرا ک قصدشم ازدواج‌نیست ۹۹درصد حسم میگه با این ب جایی نمیرسم و اخرش میره پس باید کات کنم

این متنه👈🏼: سلام خوبی(اسمش) ‌راستش من امروز همش فک کردم دیدم فعلا امادگی رابطه رو ندارم نمیخوام هم وقت خودم هم وقت تورو هم بگیرم بیشتر تمرکزم روی درس و آیندمه و حس میکنم ادامه دادن رابطه تو این شرایط هم برای من سخت میشه هم تو

امیدوارم بهترین اتفاقا تو زندگیت رقم بخورن❤️

خوبه این متن؟ چیزی نگم دیگه؟

..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اول باید هدفتون از رابطه بگی

مثلا بگی من دوست دارم اگه با یکی اوکی بودم قصدمان جدی بشه

چون خیلی از پسرا این روزا دنبال ازدواج نیستند

اگه هدفتون فرق داره جدایی بهترین راهه

بنظرم اول باهاش صحبت کن ببین واقعا اون از این رابطه هدفی نداره تکلیف خودتو روشن کن

اگه داشت میگفت اگرم بگم واسه خر کردن من میگه اره جدی ام

ولی رفتارا مشخصه و مشخصه علاوه بر با کسای دیگم هست پیجشم حموم عمومیه براش مهم نیس جلو رفیقاش با من حرف بزنه یا نه تصویری اونا منو ببینن یا نه و کلا این رفتاراش نشون میده قصدش جدی نیست

..