2777
2789
عنوان

از بچم بدمممم میاد

7071 بازدید | 133 پست

خسته شدم خسته شدم از بچمممممممم بدم میاد ازش اذیتم می‌کنه ده ماهشه هربار که میبرم بخوابونمش جیغ و داد می‌کنه دست و پاشو پرت می‌کنه گریه می‌کنه من نمی‌دونم دیگه چیکار کنم تا ارومش کنم بخابه متنفرم ازش هروز ازش متنفرتر میشم از اینکه بچه دار شدم از اینکه هروزم رو دارم باهاش میگزرونم متنفرم از اینکه هر روز داره حرصم میده واسه خواب متنفرم ازش از مقاومت کردند و داد و گریه های هرشبش متنفرم خسته شدم دیگه بریدم نمی‌دونم چه مرگشه میمیرم تا بخابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگذره این روزا 

خیلیا در حسرت بچن قدرت بچتو‌بدون

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.