2777
2789
عنوان

اگه شما بودید چیکار میکردید

117 بازدید | 14 پست

فکر کن یه مغازه به اسم پدرتون که به خودتون و برادرتون رسیده

برادرتون مغازه رو قراره بعدا سهمشو بهتون بده ولی فعلا داخلش کارشو راه انداخته

اگه شما بودید ازش ماهانه اجاره میخواستید یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره بگیری چون ممکنه فردا سر سهمت هم دبه کنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

از یه جای دیگه سهم ازش می گرفتم مثلا از خونه یا ماشین و پول یا زمین یا ....

معادل سهمم‌از مغازه 

و کلا قضیه مغازه رو می بستم

چون رمان بگذره ، کلا می کشه بالا ..... پس بهتره همین حالا تموم بشه ماجرا 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بهتره بگیری چون ممکنه فردا سر سهمت هم دبه کنه

ممکنه نه

قطعا دبه می کنه 😁 

اونم برادر ...... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ممکنه نهقطعا دبه می کنه 😁 اونم برادر ......

حالا پنجاه درصد احتمال دادم وجدانش بیدار باشه، اگر البته همسرآینده اش منت امانت داری هم سرش نزاره

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

حالا پنجاه درصد احتمال دادم وجدانش بیدار باشه، اگر البته همسرآینده اش منت امانت داری هم سرش نزاره

نه وقتی شغلش هست

وجدان و اینا میره کنار ...

زن هم داشته باشه دیگه بدتر