2777
2789
عنوان

شوهر دختر عموم سیلی زده بهش 😔

348 بازدید | 13 پست

یه دختر عمو دارم سالی یکی دوبار میبینمش ولی فهمیدم که شوهر دختر عموم که عقد هستن با هم یه دعوای اساسی کردن و پسره بهش سیلی زده گفته مگه از جنازه من رد بشی و بری آنور آب و دوست پسر پیدا کنی.گفته اونقدر شیما کاتوزیان نگاه کردی ازش یاد گرفتی دیگه نمیذارم اینستا داشته باشی و این خونه خداب کن ها رو فالو کنی🫤🫤امروز باهاش حرف میزدم کلا دختره حالش خیلی بد بود دلم سوخت واسش😪😪

دختر عموم به سختی و با فقر درس خوند خودش کارای دانشجویی میکرد هم درس میخوند.پذیرش دکتراشو گرفته از استرالیا با فاند الان شوهرش میگه نه نمیذارم بری 😑شوهره تو فولاد کارگری میکنه 🤒درس برای دختر عموم خیلی مهم بود آرزوش دکترا گرفتن بود فک کنم آخرش طلاق بگیرن 🤕🤕🤕چه قوانین مزخرفی داریم که همه چیزمون دست شوهره😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون شیما کاتوزیان حرف حقو میزن مردا بهشون بر میخوره😂

دورد بر شیما کاتوزیان دورددددد

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

گویا دخترعموت از لحاظ فرهنگی بالاست 

چرا با چنین آدمی ازدواج کرده 

از قبل معلوم نبود میخواد بره خارج درس بخونه ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

مامان و باباش بهش فشار آوردن

چند سالشه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره