2777
2789

یکی از آشنا هامون رتبه اش ۸۰۹ بود حقوق فردوسی خوند لیسانس گرفت الان داره خیاطی میکنه

اون یکی ام هم کلاسیش بود ول کرد همون مشهد شوهر کرد

یه پسره ام میشناسم زاهدان میخوند حقوق دفتر وکالت زده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلیااا بیکارن دیگ نمیدونم دنبالش نرفتن یا ظرفیت نبوده

آره خیلی متاسفانه بیکارن توی این رشته می دونی برای چیه چون خیلی سهمیه به حوزه علمیه میدن استخدامی برای همین اونایی که رشته حقوق دانشگاه خوندن حقشون ضایع میشه 

نه بابا فک میکنن معلما حقوق میگیرن از بدو ورود انقدر پول بیمه و کسریات و ... داره که آخرش طلب کاری

اره میبینم دوستم ماهی۸۰۰میگیره

با رتبه۴۰۰رفت معلمی انقد حسرت میخوره به من میگ اصلا نیا

ولی منم دوسال جدی تلاش کردم دیدم نمیشه گفتم حتما قرار نیست دیگ بشه

تراز امتحان نهاییم۷۰۰۰شدنسبت به رقیبام کم بوداعتراض زدم

خوب میاردتش پایین دیگه نهاییات بخدا منم میترسم نهاییام بد بشه معدلت چند اینا میشد؟

ببخشیدا سوال میکنم خودت کنکوری هستی حالمو الان درک میکنی

تراز امتحان نهاییم۷۰۰۰شدنسبت به رقیبام کم بوداعتراض زدم

نه امسال خیلی کم برداشتن  دوست من ۹۰۰۰ شده بود همه چیزش عالی بیچاره قبول نشد میگن سال آینده کمتر از اینم برمیدارن