2777
2789
عنوان

خدایا بخاطر پول ایندم تباه بشه😔

669 بازدید | 49 پست

کاش بابام حدقل ۲ تومن داشت بهم میداد کلاس آنلاین میگرفتم کنکورمو میخوندم..

خدایا چیمیشد ی پولی داشتم و میتونستم درس بخونم

لطفا اگه دعایی چیزی سراغ دارین 

یا کار تو خونه و.. سراغ دارین بهم بگین(بیرون نمیتونم برم)

خیلی پول لازمم خیلی 

بابامم الان وضعش خیییلی بد شده بخاطر عمل مادرم (ستون فقرات و تنگی نخاع و پارگی دیسک)

دلم میخاد تلاش کنم اما پولش...هعی💔

لطفا دعا یا کار سراغ دارین بهم بگین 

ممنونم

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نتونستم کلاس برمو هیچییم نشدم ولی آنقدر دوستام بودن سالی صد میلیون هزینه کردن و وضعشون با من فرقی ندارن اگه استعداد نداری دنبال هزینه کردن نباش

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
بیا من بهت بدم کم کم بهم برگردون

منم دوس دارم کمک کنم ولی تو سایت اصلا قابل اعتماد نیس 

میترسم واقعا 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
نامزدت که گفتی بهت کمک نمیکنه ؟

ولش کن نمیتونم بهش بگم

خیلی منت سرم میزاره

تهش بخواد بگه من نبودم مثلا فلان رشته قبول نمیشدی

سلام همراه اولی؟

نت شبانه بیست و شیش هزار تومان فکر کنم جور کن از ساعت یک شب تا یازده صبح 

کلاسهای بهترین دبیران جزوه هاشون و پی دی اف همه ی کتابا و ازمونا پخش شده دانلود کن با گوشی سخته ولی بهتر از نداشتنه

بچها میگن اینا مافیای کنکورن بخاطر همین از نظر شرعیش مشکلی باهاش ندارن همینا کنکورو سخت کردن خون بچه هارو کردن تو شیشه 

اگرم شما از نظر شرعیش مشکلی دارید یه مرجع تقلیدی گفته بود که اگر واقعا ندارید استفاده کنید و وقتی به درآمد رسیدید جبران کنید 

یا حق

من که نتونستم کلاس برمو هیچییم نشدم ولی آنقدر دوستام بودن سالی صد میلیون هزینه کردن و وضعشون با من ف ...

دقیقاا 

حس بدبختی دارم