ببینید من حروفو یاد گرفتم خوندنشونم بلدم..ولی زبان انگلیسی یجور تلفظ میکنن یجور دیگه مینویسن.یعنی از رو نمیتونم بخونم یا ذهنی بنویسم.حتما باید از رو خوده متن نگا کنم بنویسم تنها مشکلم الان همینه.وگرنه زبان بنظرم اسونه نسبتا
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا عزیزم یعنی چی؟لرنیت نصب کن ویدئو آموزشی ببین موزیک انگلیسی گوش بده پیشرفت میکنی تو زبان
وااا عزیزززم.خب اگه میدونستم یعنی چی که نمیپرسیدم.من تازه شروع کردم فقط چند تا ویدیو دیدم از پایه.مثل حروف و اعدادو اینا.بنظرت هرچی جلوتر برم بهتر میشم
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
آره عزیزم ، واسه همین که باید هم دیکته یاد بگیری هم جدا تلفظ انگلیسی اینطوری زبان های نظیر اسپانیایی و ایتالیایی ... همونطور که مینویسی میخونی ولی انگلیسی نه
آره عزیزم ، واسه همین که باید هم دیکته یاد بگیری هم جدا تلفظ انگلیسی اینطوری زبان های نظیر اسپانیایی ...
من تازه شروع کردم فقط چند تا ویدیو دیدم از پایه.مثل حروف و اعدادو اینا.بنظرت هرچی جلوتر برم بهتر میشم؟یعنی جلوتر برم خوده استاده یاد میده؟من با ویدیو میخونم
من تازه شروع کردم فقط چند تا ویدیو دیدم از پایه.مثل حروف و اعدادو اینا.بنظرت هرچی جلوتر برم بهتر میش ...
فیلم اموزشی نه فیلم ببین که زیرنویس داشته باشه فرندز میگن خوبه بعد یه مدت می بینی خود به خود لحجت خوب شده چون گوش کردی ، یسری تکنیک هم داره تلفظ اگه دقت کنی میفهمی
فیلم اموزشی نه فیلم ببین که زیرنویس داشته باشه فرندز میگن خوبه بعد یه مدت می بینی خود به خود لحجت خو ...
اره امریکن میخونم.خب من هنوز کامل انگلیسی یاد نگرفتم فقط پنج تا ویدیو دیدم الانم اومدم مشکلمو با شما مطرح کردم.حالا بازم برم فیلم ببینم؟اخه چون هیچی بارم نیست هنوز زیاد