2777
2789

دخترم چند روزه خیلی گریه و بی قراری می‌کنه شیر نمیخوره مدام آب دهنش می‌ریزه دستاشو محکم تو لثه هاش فشار میده یا لباشو میده تو دهنش به لثه خاش فشار میده تا میزارمش زمین گریه می‌کنه وقتیم راش میبرم نق میزنه تازه امروز سه ماهش تموم شده چکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داره لثش سفت میشه اگه شیر خودت رو میخوره یه غذایی خوردی که باد داشته زده به لثش

واقعا ؟از دیروز اینطوری شد امروز هم یک ذره آش نذری خوردم اما این بیشتر لثه هاشو میخارونه وقتی بغلش میکنم محکم میخواد سرشونمو گاز بگیره یهو میزنه زیر گریه شیرم هم خشک میخوره هم شیرخودم

واقعا ؟از دیروز اینطوری شد امروز هم یک ذره آش نذری خوردم اما این بیشتر لثه هاشو میخارونه وقتی بغلش م ...

دندون گیر داره؟

یه گاز استریل رو بذار تو فریزر یخ بشه آروم بکش رو لثش 

از داروخونه هم قطره مخصوص برای لثه بچه هست بگیر بزن آرومتر میشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

واقعا ؟از دیروز اینطوری شد امروز هم یک ذره آش نذری خوردم اما این بیشتر لثه هاشو میخارونه وقتی بغلش م ...

دختر منم همینجوری بود دقیقا

ولی خوب شد،انگار لثه ش میخواد پایه ریزی کنه برا دندون درآوردن،نگران نباش درست میشه،منم وقتی شیر میدادم خودشو میکشید عقب جیغ میزد

دختر منم همینجوری بود دقیقاولی خوب شد،انگار لثه ش میخواد پایه ریزی کنه برا دندون درآوردن،نگران نباش ...

اینم دقیقا همینطوره با عصبانیت سینه یاسر شیشه شیرو میده بیرون چند روز اینطوری بود بچتون؟

اینم دقیقا همینطوره با عصبانیت سینه یاسر شیشه شیرو میده بیرون چند روز اینطوری بود بچتون؟

والا دقیق یادم نیست ولی بعد چند روز درست شد،الانم ۵ونیم ماهشه هنوز دندون در نیاورده ولی لثش سفت شد

والا دقیق یادم نیست ولی بعد چند روز درست شد،الانم ۵ونیم ماهشه هنوز دندون در نیاورده ولی لثش سفت شد

شیر خوب میخوره الان اذیت نمیکنه؟ من که از صبح به غذای درست نخوردم مدام بغلمه