2777
2789
عنوان

منم کارت مشکی گرفتم ولی خب که چی

107 بازدید | 12 پست

😂 اون همه خودمو کشتم خانواده کد دعوتمو زدن کارت مشکی بلو بگیرم امروز گرفتم ولی خب تفاوتش چیه؟ 

حس خل بودن دارم 😂

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه برا هر رنگش باید کسی دعوت کنی؟

برای مشکی آره

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بانک ملی درخواست بدی بهت کارت مشکی میده نمیخاد هم کسی دعوت کنی

خیلیم خوشگله کارت مشکیش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
حتما یه تاثیر و امتیازی داره

فعک نکنم😭😂

بانک ملی درخواست بدی بهت کارت مشکی میده نمیخاد هم کسی دعوت کنیخیلیم خوشگله کارت مشکیش

حضوری باید بری؟

حضوری باید بری؟

نه تو بام دذخواست میدی میاد جلو درخونه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
برو پز بده🤣🤣🤣🤣🤣

پز چی آخه ؟😂😂😂