2777
2789
عنوان

پشماممممم یه لحظه بیاید 😲

142 بازدید | 16 پست

دوستان من از یه بنده خدا سوال کردم اون گفت آره شماره یه بازیگران هست اونو پیدا کردن بود بعد من ازش گرفتم میخواستم درباره بازیگری ازش یه سوال بپرسم بازیگر مورد علاقمه اول گفتم شاید دروغ باشه بهش زنگ زدم ولی قطع کردم گفتم ولش کن 

بعد یهو دیدم پیام داد نوشت شما بعد من خواستم مطمئن بشم خودشه گفتم خودتونو معرفی میکنید گفت شما تماس گرفتید 🗿

بعد گفتم ببخشید اشتباه گرفتم 

بعد دوباره بهش پیام دادم که شما فلان بازیگر هستید یه سوال ازتون دارم دیگه جوابمو نداده نمی‌دونم چی بگم الان باز تک زنگ هم زدم اما دیگه جواب نمیده نمی‌دونم چی بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم بهتره نگم کیه 🗿

نازنین بیاتی ، صابر ابر ، بابک حمیدیان

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.